Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Valencia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kasper
    replied
    Algselt postitas dontastik Vaata postitust
    Tulin ka korraks teemale pilku peale heitma, et vaadata kaugele arutlus üleeilsest mängust jõudnud on ja nagu näha üritab üks tegelane siin juba teemast täielikult välja kalduda ja lõpetada arutlust videoga, mis üle 5 aasta vana ja millel ei ole mitte mingitki pistmist üleeilse mänguga.
    Täpselt nii. Seda nimetatakse teema vahetamiseks ehk siis antud juhul ühe teema lõpetamiseks (ja mitte uue teema alustamiseks). Aitas küll sellest üleeilsest mängust.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Tulin ka korraks teemale pilku peale heitma, et vaadata kaugele arutlus üleeilsest mängust jõudnud on ja nagu näha üritab üks tegelane siin juba teemast täielikult välja kalduda ja lõpetada arutlust videoga, mis üle 5 aasta vana ja millel ei ole mitte mingitki pistmist üleeilse mänguga.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Kuna nendest suluseisudest väravaid ei löödud, siis olid need muidugi mittesuluseisud. Nii või?
    Ära mängi lolli. "Muidugi mittesuluseisud" - läksid omadega veidi sassi, aga suluseise ei olnud jah nendes olukordades . Ma ei ole kordagi väitnud, et kohtunikud ei eksinud, lihtsalt lamp, et nüüd pistsite kisama, kuigi seda juhtub absoluutselt igal nädalal Hispaanias. Aga nüüd, kui Reali kasuks asi (mida pole võrreldes eelnevate hooaegadega just tihti näha saanud), siis on kohe ilge draama lahti.
    Ja kui mängijad ei käi kohtuniku kõri kallal, siis muidugi midagi ei olnud?
    Tänapäeval on virin isegi iga olematu asja kohta ja kui sinu väitel olnud asja peale ei reageeri mitte ükski hing mitte kuskil peale Barca-fännide, siis jah. Ei olnud. Ma ju panin gif'i siia teemasse. Guardado jalg, Guardado küünarnukk. GUARDADO ütleb ise ka, et see nii oli, aga ikkagi Barca-fännid ei usu ja raiuvad, et Higuaini käsi, raudpolt.

Hüpoteetiliselt: isegi kui seal oleks olnud käsi, täpselt nii suures mahus, nagu te seda väidate, siis sellist asja ei vilistata. Jalgpallimaailmas on viimastel aastatel mitmeid korrektuure ja täpsustusi tehtud nii sissesõitmiste, "aga ma ju puutusin palli enne", käte ning muu osas. Ehk puust ja punaseks: kui seal oleks ka käsi olnud, siis kohtunik selles olukorras ei eksinud.
    Nii lihtne see ongi, et kohtunikud eksisid.
    Jep, kahe suluseisu määramisega. Maailm purunes vist nüüd, sest sellist asja ei ole küll varem juhtunud.

Ma ausalt ei viitsi enam.

Ilusat neljapäeva!

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Kuna nendest suluseisudest väravaid ei löödud, siis olid need muidugi mittesuluseisud. Nii või?
    Ja kui mängijad ei käi kohtuniku kõri kallal, siis muidugi midagi ei olnud?
    Nii lihtne see ongi, et kohtunikud eksisid.
    Maga rahulikult, muud ei taotle siin keegi.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kaine mõistus ütleb, et Realil oli seekord kohtunike otsustega õnne. Ja ilma prillideta. Kaks olematut suluseisu võeti suluseisuks ja Higuani käsi oli käsi, nii keeruline, kui seda kohtunikul ka näha ei olnud (tõendid on 101 GG-s).
    Kogu lugu.
    Kas nendest suluseisudest löödi väravaid? Ei löödud. Ja no ausalt, te Barca-mehed olete ainsad, kes ütlevad, et Higuainil oli käsi. Mitte ükski mängija ei osutanud sellele, mitte keegi ei rääkinud pärast mängu meediale, et Higuainil oli käsi, Guardado seletas pärast lõpuvilet Guaitale, kuidas pall vastu ta küünarnukki lendas... Mida te taotlete? (Retooriline küsimus, ära vasta.)

Guardado ENDA jalast vastu ENDA küünarnukki:

Head ööd!

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Daz Booob ütles kõik ära! Ma saan aru, et Real on Barca toetajate silmis üks halb asi, mille kõik osad teevad kõike valesti, aga no palun. Veidi võiks asja rahulikumalt võtta.

PS! Räägin ilma prillideta. Mul eksisteerib ka kaine mõistus.

Päikest!
    Kaine mõistus ütleb, et Realil oli seekord kohtunike otsustega õnne. Ja ilma prillideta. Kaks olematut suluseisu võeti suluseisuks ja Higuani käsi oli käsi, nii keeruline, kui seda kohtunikul ka näha ei olnud (tõendid on 101 GG-s).
    Kogu lugu.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Daz Booob ütles kõik ära! Ma saan aru, et Real on Barca toetajate silmis üks halb asi, mille kõik osad teevad kõike valesti, aga no palun. Veidi võiks asja rahulikumalt võtta.

PS! Räägin ilma prillideta. Mul eksisteerib ka kaine mõistus.

Päikest!

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Sky näitas mingi teise nurga alt ning sealt ma RMi mängija käega mängu ei tuvastanud - antud pilt ja teised tõmmised ei toida. Ja kui mängija(d) väljakul ei protesteeri ning peale mängu mängija kinnitab, et (ainult) tema kännu oli, siis pole vaja poolkõva nokuga surkida, sest see tõmbab olemise jäigaks.
    Carvalho käsi oli muidugi selline käsi, et ainult orbik saanuks süüst puhtaks... noh jah, teil seal maal on imelikud seadused veits, eks see ole ka teie mure. FIFA mudu ütleb, et ainult sihilik käega mängimine on karistatav... ja olgem ausad - ise oled süüdi kah, et pole lasknud endal kätt amputeerida.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Ära kujuta ette.
    Ei kujutagi. Ei ole mõtet seletada, et pall läks Higuani käe alt läbi ilma seda puutumata kuna videos on seda selgelt näha.

Ma ei hakka vist siia Carvalho käega mängust videot/pilti panemagi, muidu jäämegi siia vist vaidlema...

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas samott Vaata postitust
    Higuainil oli samuti käsi värava olukorras ja värav peaks minema Higuaini arvele, kuna tema oli viimane, kes palli puutus enne kui too väravajoone ületas.
    Kuule mis mängu sa vaatasid?

Leave a comment:

• samott
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    päris ärplema ei hakkaks, sest mängu väga ei jälginud, kuid ma nagu nägin mingit kordust, kus näitas palli ja käe puudet... valencia mängija käsi oli see. praegused kordused/gif'id ei toida.
    Higuainil oli samuti käsi värava olukorras ja värav peaks minema Higuaini arvele, kuna tema oli viimane, kes palli puutus enne kui too väravajoone ületas.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Eriti huumor oli Reali teine värav, mille Higuain omale vastu kätt lõi ja see väravasse põrkas ja kohtunik selle ära luges hoopis Valencia mängija omaväravaks. Küljekohtunik ei näinud ka mitte midagi.
    Ära kujuta ette.
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    päris ärplema ei hakkaks, sest mängu väga ei jälginud, kuid ma nagu nägin mingit kordust, kus näitas palli ja käe puudet... valencia mängija käsi oli see. praegused kordused/gif'id ei toida.
    Guardado kehast pall vastu Guardado küünarnukki. Pärast kohtumist seletas Guaitale ka veel, et sorri mees, vastu küünarnukki läks.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Eriti huumor oli Reali teine värav, mille Higuain omale vastu kätt lõi ja see väravasse põrkas ja kohtunik selle ära luges hoopis Valencia mängija omaväravaks.

Leave a comment:

• samott
    replied
    Oot, mis te ootasite kõik Valencia võitu täna ja et ka järgmisel nädalal korduskohtumises Valencia Reali kotti paneks ja edasi poolfinaali jõuaks, kus vastaseks Barcelona/Malaga? Kas mitte keegi polegi huvitatud 2 nädala pärast toimuvas esimeses CdR poolfinaalkohtumises, kus suure tõenäosusega Barcelona - Real Madrid omavahel kokku lähevad?

Kui rääkida natuke mängust, siis Valencia mängijate eriti Soldado ja Jonase lõpetamine andis ikka väga soovida. Kahe peale eksiti kolmes lihtsas olukorras skoori teha. Küljekohtunikule täna Soldado üldse ei meeldinud. Kahel korral vilistas olematu suluseisu suluseisuks, kus Soldadol oleks olnud võimalus Casillasega 1v1 pääseda ja skoori teha. Eriti huumor oli Reali teine värav, mille Higuain omale vastu kätt lõi ja see väravasse põrkas ja kohtunik selle ära luges hoopis Valencia mängija omaväravaks. Küljekohtunik ei näinud ka mitte midagi. Eks korduskohtumises natuke põnevust üleval on teades Reali kehva vormi. Seda kindlasti ainult juhul, kui Valencia kiirelt skoorib. Muidu küll mingit võimalust ei näe, kuidas Valencia kaotusseisu võiduks vormistada suudaks.
    Oot, ma pole ealeski Reali võitu lootnud ja oodanud.

See äärekohtunik oli tõesti täna omas kuubis õudus ruudus.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Oot, mis te ootasite kõik Valencia võitu täna ja et ka järgmisel nädalal korduskohtumises Valencia Reali kotti paneks ja edasi poolfinaali jõuaks, kus vastaseks Barcelona/Malaga? Kas mitte keegi polegi huvitatud 2 nädala pärast toimuvas esimeses CdR poolfinaalkohtumises, kus suure tõenäosusega Barcelona - Real Madrid omavahel kokku lähevad?

Kui rääkida natuke mängust, siis Valencia mängijate eriti Soldado ja Jonase lõpetamine andis ikka väga soovida. Kahe peale eksiti kolmes lihtsas olukorras skoori teha. Küljekohtunikule täna Soldado üldse ei meeldinud. Kahel korral vilistas olematu suluseisu suluseisuks, kus Soldadol oleks olnud võimalus Casillasega 1v1 pääseda ja skoori teha. Eriti huumor oli Reali teine värav, mille Higuain omale vastu kätt lõi ja see väravasse põrkas ja kohtunik selle ära luges hoopis Valencia mängija omaväravaks. Küljekohtunik ei näinud ka mitte midagi. Eks korduskohtumises natuke põnevust üleval on teades Reali kehva vormi. Seda kindlasti ainult juhul, kui Valencia kiirelt skoorib. Muidu küll mingit võimalust ei näe, kuidas Valencia kaotusseisu võiduks vormistada suudaks.

Leave a comment:

Working...
X