Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Keegi võiks juba härrale juba pikema bänni ära anda. Natuke halenaljakaks ja isegi ohtlikuks muutub see olukord teiste suhtes. Videos moment ja löök paremini näha - kes tahab, siis siit täitsa näeb. Hea jalgpallur, aga täisidioot.
Ma rohkem kiidaks Mallorcat, kui laidaks Valenciat. Eelmise hooaja hea vorm on saanud jätku ning endale lastud lüüa vaid 3 väravat.
Üks suurimatest üllatustest siiamaani.
nagu ša-la-la.... kas ma nägin ma õigesti või olen lolliks läind.. aga valencia sai mallorca vastu karistuslöögi karistuskastis?
Jah. Tagasisööt väravavahile. Üldsegi väga õnnetu mäng Valenciale, ei saadud oma mängumasinat korralikult tööle, olgugi, et tehti vastasest ligi neli korda rohkem pealelööke. Kaotusseisu jäädes reageeriti küll hästi, kuid ründefaasis ei olnud seda teravust lihtsalt. Oleksitest rääkides võib meenutada Valdezi peaga latti saadetud palli, mis oleks võinud mängu peapeale pöörata. Mallorcal oli aga õnne ning Valenciale vääritud kaotus.
Leave a comment: