Ühel praeguse jalgpalli ikoonidest peaks oma teema olema, seetõttu selline mõte.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Cristiano Ronaldo
Collapse
X
-
Meest mitte teadjatele tutvustav link, http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Cristiano_RonaldoMessi...The never ending legend!
-
Võiks selle teemaga päris kõvaks muidugi ajada mõnel. Lisan veidi vürtsi ka teemale
CR7: Kas ma peaksin lahkuma Realist?
Mitte väga Reali fänn: Ei. Ära isegi mõtle sellest!
CR7: Kas kõik armastavad vaid mind?
MvRf: Loomulikult!!!
CR7: Kas on kedagi minust paremat?
MvRf: Ei! Kuidas see sulle üldse pähe tuli?
CR7: Kas ma olen maailma parim?
MvRf: Loomulikult. Kindlamast kindel!
CR7: Kas on minust parimat mängjat?
MvRf: Ei! Kindlasti mitte!
CR7: Ma olen kõigi aegade parim vist?
Nüüd võib seda alt üles ka lugeda...Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
jaalo - Golden Eagle varikas? Suurepärane teema teatavate isikute kontollimatu ejakulatsiooni suunamiseks."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Ei pea ühtegi varikat, sellisest east juba väga ammu väljas.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustjaalo - Golden Eagle varikas? Suurepärane teema teatavate isikute kontollimatu ejakulatsiooni suunamiseks.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Aga ikka oli see teema vaja teha? Nojah..Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustsellisest east juba väga ammu väljas.
Kommentaar
-
FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Kui seda lugesin ja siis uuesti hakkasin lugema. No siis kurat oli naljakas.Algselt postitas Staadium Vaata postitustNüüd võib seda alt üles ka lugeda...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar