Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
see penalt tuli tõesti õigel ajal, aga milline täpsus garcialt esimese värav löömisel , ja küsimus suurele ringile: kas raul oli ikka sulus kui ta värava lõi?, mulle tundus igatahes et ei olnud, mitte et see nüüd enam väga tähtis oleks, aga igatahes hea et hispaania nüüd vist juba ikka MM-il
ja selline küsimus ka veel, et kas see oli garciale tõesti alles teine mäng koondise eest ?
Barcast said Iniesta ja Oleguer kutse ka koondisesse..kui Xavi saab terveks siis on koondises Xavi, Valdés, Puyol, Iniesta ja Oleguer....hakka või arvama, et Catalunya is Spain
Loosiga vedas hispaanial hullult...minu ennustuse kohaselt tulevad finaalide paarid:
1/8
1) Prantsusmaa – Ukraina G1-H2
2) Hispaania – Korea H1-G2
3) Tšehi – Austraalia E1-F2
4) Brasiilia – Itaalia F1-E2
5) Holland – Mehhiko C1-D2
6) Portugal – Argentiina D1-C2
7) Saksamaa – Rootsi A1-B2
8) Inglismaa – Poola B1 – A2
1/4
A) Saksamaa – Holland (mängud) 7-5
B) Hispaania – Tšehi (2-3)
C) Inglismaa – Portugal (8-6)
D) Prantsusmaa – Brasiilia (1-4)
Algselt postitas avscol
1/8
muide, kas keegi teab, kas on juba teada, milliste alagruppide parimad omavahel kohutvad?? 98 oli ju a-b, c-d, e-f, g-h. aga 2002 oli a-f, b-g, c-h, d-e.
edit. leidsin juba vastuse
Loosiga vedas hispaanial hullult...minu ennustuse kohaselt tulevad finaalide paarid:
1/8
1/4
A) Saksamaa – Holland (mängud) 7-5
B) Hispaania – Tšehi (2-3)
C) Inglismaa – Portugal (8-6)
D) Prantsusmaa – Brasiilia (1-4)
1/2
Holland – Portugal
Hispaania – Brasiilia
Finaal
Portugal - Brasiilia
nii, et hispaanial tuleb pikk turniir
huvitav ennustus...holland võidab veerandis kodus palivat saksamaad oli kõige intrigeerivam
saan ma aru et veerandite taga on mingi mängude statistika..vb pakus seda hoopis alagrupivastaste puhul...mul meeles, et üks milani täku kodumaa võib ilusti saada hakkama hispaania alistamisega. tuneesia ka üllatusvõimeline.
Oleguer sai kutse koondisesse, aga siiamaani pole veel oma nõusolekut andnud.
Ma arvan, et ta kui kataloonlane, ei taha ta seal koondises mängida, kuid samas on see suur võimalus...nii et eks näeb
Kommentaar