Teisel poolajal veel kaks juures siis. Ehk siis 4-0. Ronaldo ja Benzemalt väravad. Kohati tundus Eibari poiste kaitse ikka üsna amatöörlik olevat, väravavahi ees 3-4 meest vabad ja nii edasi. Kohtunik lehvitas kollast kaarti ka kohati üsna põhjendamatult, samas mängu lõpus tõmbas nende väravavaht üsna selgelt Benzema kastis maha, kollane oli all ka. Samas esimese värava ajal oli Ronaldo peale Benzema filigraanset "lööki" suluseisus, enne kui Jamesile palli tõstis. Neljas värav tuli penaltist, mis anti käe eest, mis kaitses põhimõtteliselt müüris seisva mehe nägu. Selles suhtes tundub penalti ikka pisut karm, raske uskuda, et Reali meestele sealt mingisugust võimalust oleks avanenud, kui pall mehe nägu tabanuks.. ning Ronaldo kahuriga mööda molu saada tõmbaks pildi vist natukeseks eest küll. Aga jah, viimase olukorraga peaks küll asi tasa olema. Bale oli üsna .. ei taha öelda, et just vilets aga.. jah. Samas Kroosist õhkub sellist kindlust.. palliga paistab ikka kõik äärmiselt kontrolli all olevat.. umbes nagu Zidane omal ajal. Kaitsefaasis oli pisut ebakõlasid ja ka ülemängimist, kohati paistis ka sellist üleolevat suhtumist vastase suhtes. Õnneks jäi puur puhtaks ning Casillas (välja arvatud üks olukord mängu lõpus) paistis ikka kindel olevat. Isco täna midagi väga erilist ei olnud, paistis ta ka pisut väsinud olevat, kaotas üsna palju palli. James see vastu tegi küll hea mängu. Ronaldo oli minu arvates pisut efektiivsem tavalisest, kaotas vähem palli ning ei raisanud ta ühtegi head võimalust (vist). Aga, võit on võit, mis siin ikka heietada. Kolmapäeval mäng Baseliga ning järgmisel nädalavahetusel tuleb ilmselt sisukas mäng La Rosaledal Malagaga.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustaa ja seda ka veel. võtan kõik halvad sõnad tagasi, mis Casillase pihta olen öelnud, ta on mu usalduse nüüdseks võitnud. parem ärgu vedagu meid enam alt
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitusttõmba leebet siit. 5:0 ei olnud veel vähe ve
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoormees, kui sa fännad klubi, kes võidab kedagi, ei tähenda, et iga su lausung kohe seepärast puhas kuld oleks.
Kommentaar
-
8
Algselt postitas jaalo Vaata postitustmis sa minuga siin seletad, mine parem igise selle vennaga, kes mulle 12 ütles ja et Ronaldo peale pihku taon. milline häbematus
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustJättes kõrvale selle iga eduka sportlase "im the world's greatest" suhtumise või käitumise, siis ma ei usu, et thomas müller või keegi teine mõtleb öösiti magama minnes täiesti siira ja kaine mõistusega, et ta on parem jalgpallur kui ronaldo või messi.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustalgul õeldage mulle count, siis tofoa. otsustage ära juba ja tõmmake nahhui. siin teemas räägime Ronaldost
Ilus mäng, tiimil kaitsefaasis nagu ikka jala väristamist ja lolle eksimusi aga eks tugevamate vastu võetakse asja tõsisemalt.
Eibar iseenesest jäi silma väga positiivselt, loodetavasti jäävad La Ligasse ka järgmiseks hooajaks, sest mängupildilt on meestel tehniline pagas ja kokkumäng vägagi hea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mark- Vaata postitustMa usun, et kui nad oleks oma võimalused ära löönud siis oleks seis viigiline olnud.
PS! jaalo on aasta parim troll. keep it up! rumalad tulebki orki tõmmata.
PS2! jaalo ei ole minu varikas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
See Messi vs Ronaldo teema oleks päris hea, seal saaks ikka jaalo korralikult välja elada ennast. Ma usun, et nii mõnigi Barca avatariga tegelane nutaks puruks ennast, kui jaalo temaga lõpetanud on. Siin tuleb seda muu teemalist (nagu üldine klubiga seonduv) "spämmi" liiga palju vahele ja poiss ei saa nii palju tähelepanu. Kahjuks on tal trolli kohta harjumatult madal taluvus teiste trollimisele. Üllatav.
Eibari koha pealt, kui ründemäng paistis üsna korralik olevat ja annab ehk La Liga taseme välja, siis kaitsefaas kohe kindlasti mitte, seal on ikka suured puudujäägid minu arvates. Päris huvitav oli staadioni ümber mingeid kortermaju (oli vist midagi sellist) näha. Eks nii väikesel klubil on pikas perspektiivis üsna raske korralikku sissetulekut ka saavutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustPäris huvitav oli staadioni ümber mingeid kortermaju (oli vist midagi sellist) näha. Eks nii väikesel klubil on pikas perspektiivis üsna raske korralikku sissetulekut ka saavutada.
Ka valgetel oleks keeruline korralikku sissetulekut saavutada kui poleks kinnisvaramogulit ning pealinna rahakotti
Väikeklubid on kohaliku elu väljund ja edendus ehk seal ei tehta klubi eeldusega, et ostame laenurahaga staarihunniku kokku ning hakkame ulme sissetulekuid tootma..FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar