mäng on alanud. juba päris purjus ning go Ronaldo! see tiitel tuleb kappi pista
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Koopia Vaata postitustKorralikku tsirkust tehakse seal ikka...nagu El Clasico oleks käimas.
Kommentaar
-
Mängu ajal tavaliselt ei kommenteerita, aga selle võib Reali fännidele andeks anda. Erand ikkagist!
Tavaliselt mängudes Ladina-Ameerika klubidega lüüakse ikka keegi vigaseks, või minnakse nii sama kallale. Kuna argentiinlased peavad jubedalt lugu Realist, siis ei saa veel aru miks pole kedagi madmosellidest veel kanderaamil minema viidud? Wait a minut...Ronaldo et saaks troffee peab olema kogu Reali paremik väljakul. Noh selgem ka mis toimub!
Kuradi kohtunik tegelt ka pole üldse Reali poolt. Ronaldo oleks pidanud saama pennut lüüa, aga kohtunik ei vilistanudki kätt ära. Tegelt poleks penalti ka olnud
Edu teile põllumeeste vastu. Tähtis karikas tuleb Hispaaniasse tuua! Barcelona elab teile kaasaMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMängu ajal tavaliselt ei kommenteerita, aga selle võib Reali fännidele andeks anda. Erand ikkagist!
Tavaliselt mängudes Ladina-Ameerika klubidega lüüakse ikka keegi vigaseks, või minnakse nii sama kallale. Kuna argentiinlased peavad jubedalt lugu Realist, siis ei saa veel aru miks pole kedagi madmosellidest veel kanderaamil minema viidud? Wait a minut...Ronaldo et saaks troffee peab olema kogu Reali paremik väljakul. Noh selgem ka mis toimub!
Kuradi kohtunik tegelt ka pole üldse Reali poolt. Ronaldo oleks pidanud saama pennut lüüa, aga kohtunik ei vilistanudki kätt ära. Tegelt poleks penalti ka olnud
Edu teile põllumeeste vastu. Tähtis karikas tuleb Hispaaniasse tuua! Barcelona elab teile kaasa
Kas Copa Libertadorese võitjad on ka põllumehed? See meeskond nüüd Cordobast küll oluliselt kehvem pole ju.. või?
Kommentaar
-
Niisiis, 2-0, üsna selline meh mäng, loodetavasti on Marcelo ja Carvajal korras. Vahepeal küll.. iga kahevõitlus oli otse kossi mõnele Reali mehele. Bale ja Benzema jätsid üsna kehva mulje mulle, mõlemal oli päris palju häid võimalusi, ühe Bale'i löögi pillas väravavaht küll sisse. Bale'i tsenderdused olid ka ikka.. no kehvad. Isco oli minu arust päris hea, vist isegi Reali parim, Kroos ja Casillas samuti, ülejäänud meestelt ka "ok" mäng vast. See tuletas meelde Mourinho-aegsed El Clasicod ja mõned Madridi derbid.. isegi Arbeloa särk võeti sihikule.. ei ole vaja sellist asja. Häda kohtuniku ja Pepe teemal on ka pisut naeruväärne aga see selleks. Vahetust oleks võinud pakkuda Jamesile minu arust, kohe peale vigastust 90 min, eriti sellises mängus... Aga, vähemalt on see kohustuslik karikas olemas. Järgmine ametlik mäng on siis 4. jaanuar võõrsil Valencia vastu... kardan, et seal võib see ilus seeria lõpu saada. Aga mine hullu tea, Barcelona sai hakkama, ehk saame meie ka. 30. detsembril on mingisugune sõprusmäng ka Milaniga, muus osas on selleks aastaks aamen.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust90 minutit ennasttäis ja üleolevat suhtumist vastase suhtes.
EDIT: Valiti ka parimaid mängijaid juba. Parimaks Ramos, teiseks siis Ronaldo.
Kommentaar
-
Ramos väitnud, et ta mängis mingisuguse lihaserebendimoodi asjaga... pisut arusaamatu mulle, miks ei võinud siis juba Varane mängu panna. Sama lugu Jamesiga, oli juba arvata, et seal mingi lõhkumine tuleb, võiks siis ju lasta tervel ja vormis Illarral mängida. Ei ürita väita, et ma nüüd targem kui Ancelotti olen, kuid hooaeg on veel küllalt pikk ja mulle jäävad sellised valikud pisut mõistetamatuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Faraday Vaata postitustMilline elutöö..
Iseenesest mäng oli minu silmis päris lõhkuv ja kohtunik lasi päris agressiivselt mängida(mõlemalt poolt) ja oli oma otsustes suht kahtlev, ehk natuke lasi mängu käest. Samas arusaadav, ennem pole ühtegi sellist finaali vilistanud ja talle hea kogemus. Mängu poolest nägid kõik suhtelist väsinud välja ja seetõttu oleksin ise oodanud vahetustest peale nooremaid ja mitte just vigastusest välja tulnud mängijaid.
Uus uudis siis Ronaldo statue, mis minu arust on täiesti masendavalt halb ja mõttetu. Enamus lehti kirjutabki minu arvamust, et Ronaldo moodi see ei ole ja kubemel on kergemast suurem "kõvasus".
Aga aasta kokkuvõte on ikkagi päris ilus, 4 karikat teenitud ja mäng on muutunud järjest ilusamaks ja silmapaistavamaks, üle pikkade masendusperioodide üle on tegu lõpuks meeskonnaga.
Muidu head talvepuhkust kõigile La Liga fännidele, ilusaid pühi Teile!
PS! See Milani vastu exhibition mäng 30. detsembril on hea idee, saab meestele ühe soojendusmängu ennem rasket mängu Valencia vastu. Ehk mehed peaksid saama keskendumise tagasi ja hea eelsoojenduse kirja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar