Ancelottist, kui juttu, siis tuletagem meelde kuidas mees sai oma hiilguse kätte viimastel aastatel. Ta lihtsalt asendas PSG peatreenerit Kombouarét poole hooaja pealt, kui viimane oli viinud meeskonna liidriks prantslaste meistrivõistlustel. Ja edasi juba uhkelt nätsu närides Reali.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustAncelottist, kui juttu, siis tuletagem meelde kuidas mees sai oma hiilguse kätte viimastel aastatel. Ta lihtsalt asendas PSG peatreenerit Kombouarét poole hooaja pealt, kui viimane oli viinud meeskonna liidriks prantslaste meistrivõistlustel. Ja edasi juba uhkelt nätsu närides Reali.
Algselt postitas Brick Vaata postitustMiks keegi Bale'i veel kirunud pole? Mul kohe silm puhkas, kui Bale palli sai, sest nahkkeraga ei osanud ta mitte kui midagi teha peale selle kaotamise. Siiani tundub mulle uskumatu, kuidas ahvinäo eest selline summa välja köhiti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustTahaks nõustuda, kuid mis Milanos veedetud aja kohta ütled?
Kommentaar
-
Amosele. Ancelotti on üle võtnud meeskondi, kus on olnud väga tugev eeltöö enne teda. Milan oli üks mu lemmikuid ja vaid meenutan meeldivalt seda aega. Selle aja kohta mul pole miskit halba öelda tema kohta. Samas mees keda ma üldse ei austa ei teinud miskit muud enne teda, kui lihtsalt pani meeskonna uskuma seda mida nad ei olnud. Ancelotti on tegelt head tööd teinud sellega, mis ta Reali riismetest suutis välja pumbata peale Moro ajastut. (Moro. Mees kes pole välja kasvatanud ühtki talenti oma karjääri jooksul. Mees kes ostab endale meeskonna)Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitust(Moro. Mees kes pole välja kasvatanud ühtki talenti oma karjääri jooksul. Mees kes ostab endale meeskonna)
Esimene tema diil mis mind kulmu pani kergitama oligi nüüd Cuadrado. Aga eks näis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustTegelt pidasin silmas rohkem Reali antud alateemas...
Kommentaar
-
Algselt postitas Brick Vaata postitustMiks keegi Bale'i veel kirunud pole? Mul kohe silm puhkas, kui Bale palli sai, sest nahkkeraga ei osanud ta mitte kui midagi teha peale selle kaotamise. Siiani tundub mulle uskumatu, kuidas ahvinäo eest selline summa välja köhiti.
Miks Ancelotti meeskonnale hea on treener on? Seepärast, et iga galactico satsi on põhja lasknud pinge, mis tekib kui palju egosid põrkuvad omavahel riietusuumis, peatreeneriga, pressiga, fännidega, presidendiga. Carlo ajal pole seda näha olnud, va juhtudel kui keegi isiklikult mingi si*a kokku keerab, kuid ka siis mängib peatreener osavalt oma kaarte lauda. Ajad võivad ju tõesti tumedad olla, aga näpuga näitamist ei ole ning siht on mängijatel sama. See on väga oluline.Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Vaid Schalke debiilselt saamatu kaitseliin hoidis neid Atletico vs reali 4:0 kordamisest.. Kuidas suudab üks meeskond (kelle mäng tugevale kaitsele üles ehitatud?) lasta krissul 2 mängu peale 3 ühesugust väravat lüüa? Ja siis muidugi see prantslase värav.. Mis krdi koomikud peavad kaitses olema, kes selle asemel, et ründajale peale minna, hakkavad väravvahikohuseid täitma?
Aga üldiselt oli tore mäng ja pinget ning lootust sai kogu raha eest.. Kahju vaid, et siniste kvaliteet sinna Hispaania liiga teise kümne meeskondade tasemele jääb..FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Eilse mängu parimad palad ja väravad:
Kui igatsed uudistesaadet, mis on aktuaalne, täpne, pisut terav, südamlik ning kus saab ka grammikese nalja, siis õige valik on “TV3 uudised”. “TV3 uudised” on eetris igal õhtul kell 19.00. Argipäeviti mahub tunniajasesse saatesse põhjalik ülevaade nii Eestist kui välismaalt. Räägime näiliselt keerulistest asjadest selgelt ja arusaadavalt – sest aega on. Uudistesaate juhid on Liina Kanarbik, Liisa Aadussoo, Marek Lindmaa ja Tarmo Maiberg. Reportaaže otse sündmuskohtadelt toovad teieni Sirje Eesmaa, Allan Muuk, Sven Soiver, Virgo Pärn, Kadri Pikhof, Sander Terras, Karl-Johannes Kõiv, Marie Metsur, Christina Veinberg, Taigar Väärtmaa ja Tiina Laura Kimmel.
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustMis krdi koomikud peavad kaitses olema, kes selle asemel, et ründajale peale minna, hakkavad väravvahikohuseid täitma?Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar