ikeri aut võttis Reali teise poolaja hästi kokku....nagu tahetakse mängida, aga väga ei taha ka. Aga tänud kena jalgpalliõhtu eest!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Vale aut või asi, 2-4 ilusat tõrjet tegi täna! Kõik räägivad, et jäime ilma tiitliteta. You wot?- World Cup Club? Uefa super cup? Balelt ka täna hea mäng, CR7 ka norm, Benzema tegi head tööd! Marcelo sittad/head tsentertused annavad soovida.. Tähtsam, eelmine aasta sai Barca 0 tiitlit? Realil juba 2 olemas. Barca langes veerandfinaalis, meie poolfinaalis. Igatahes, ootan huviga, CR7 reaktsioone ning ootan väga jätkuvat La ligat. Pogbat Reali ei taha, pigem Morata tagasi... Hala Madrid!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustjätke mind rahuleAlgselt postitas BCfey Vaata postitustjaalo, kui Real hooaja tiitlita lõpetab, siis ma luban et loen kõik sinu posititused tagantjärele läbi ning riputan parimad neist Reali teemasse üles.
Kõikidele teistele siin teemas aga, kes Barca šanssidele hooaja varasemas pooles kriipsu peale tõmbasid:
Kommentaar
-
Algselt postitas Koopia Vaata postitustNii see juba on. Real on ülinõudlik klubi. Vaadakem kasvõi Guardiolat...võidab Saksamaa meistrikulla, saab Barca käest 1.poolfinaalimängus peksa ja kohe on meedia täis spekulatsioone Guardiola lahkumisest. Eks see Bayerni ülemvõim on Saksamaal viimasel ajal nii suur, et Saksamaa meistritiitel ei loe midagi...selle võitmine on ju enesestmõistetav.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMuidugi nii kehva Reali 2 poolaega ei mäletagi kohe laksust.
Ja noh, Casillas nägi vist telekast paar korda Neuerit outi viskamas, aga järgi polnudki nii lihtne teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Faraday Vaata postitustWe are facing one of the biggest challenges in football, beating an Italian side who only need a draw
- Jürgen Klopp
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustKuna mul sel kuul veidi kiire, siis seda lubadust ma lähiajal täita ei saa. Aga juunikuus teen selle ära.
Kõikidele teistele siin teemas aga, kes Barca šanssidele hooaja varasemas pooles kriipsu peale tõmbasid:
Kommentaar
-
See on isegi rahustav, et nüüd on pinged maas, mina nii kuri poleks kui siin paljud, vaadates kus sitas Real vahepeal siples kui pool mansat olid sandised või alamotiveeritud siis praegu on juu täitsa okei isegi. Nüüd on lihtsam, 6 juunil naudin veel täiega Hansapäevi Viljandis.
Moratale ainult rohkem edu - võidab juu koondis sellest.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar