Igati aus tulemus, Real oma mänguga seda finaalikohta välja kuidagimoodi ei teeninud. Edu Juvele finaalis, tehke Barcale põrgut!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustPS! Ikeri valeaudist gifi palun!!!"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustKuna mul sel kuul veidi kiire, siis seda lubadust ma lähiajal täita ei saa. Aga juunikuus teen selle ära.
Kõikidele teistele siin teemas aga, kes Barca šanssidele hooaja varasemas pooles kriipsu peale tõmbasid...FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustNaljakas hooaeg, sügisel oli pigem küsimus selles, kas keegi üldse Realile vastu saab sel korral. Võimalusi ju tegelikult oli Juventuse vastu, Ronaldo jättis ühe ebaharilikult löömata ja, noh, ma nüüd ei teagi, mitu Bale löömata jättis.
Kommentaar
-
See, et natuke trollitakse, käib asja juurde. Eelmine aasta võtsite vastu õnnitlusi, seekord siis sedapidi. Yin ja Yan ja muud sellist.
Natuke teemasse ka:
Real Madrid spent £195m on their front 3 and they get knocked out by their own academy player.
Mis juhatab sisse järgmise teema- teatavasti on Morata tagasiostmise klausel 20 millli? Läheb käiku? On vajadust? Kas vajalik on ka noormehe enda nn nõusolek?
Selge, et palju sõltub peatreenerist."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustPunktid võiks enne kokku saada kui jaalo kombel laiama hakata.. Enesekindlus ja usk oma meeskonda on hea, aga valgete tasemele langemine las jäägu ikka neile
Aeg on kahjurõõmus olla. Nende tants on selleks hooajaks tantsitud ning ma ei näe põhjust miks Barca fännid selle üle õnnelikud ei võiks olla.
Ja siin pole vaja mingil moraalipolitseil tulla mulle etteheiteid tegema, nagu rixxer ütles, see veidike ilkumine käib asja juurde. jaalo kombel ma siin iga nädal mingit iba ajama ei hakka, seega kannatage ära, küll tuleb jälle teie kord rõõmustada ja parastada.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustReal Madrid spent £195m on their front 3 and they get knocked out by their own academy player.
Mis juhatab sisse järgmise teema- teatavasti on Morata tagasiostmise klausel 20 millli? Läheb käiku? On vajadust? Kas vajalik on ka noormehe enda nn nõusolek?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJuve ostis ca 20m`ga, tagasiostuhind on väidetavalt 30-35m. Teisalt on üldiselt antud diili ümber saladusloor, et kas Juventusel on võimalik mingi summaga tagaostuklausel nullida (pigem ei) ja mis ajahetkest Real saab antud klauslit kasutada (väidetavalt alates järgmisest suvest). Kas käiku läheb on muidugi Reali enda teha, noh, mõnesmõttes pole ju piisavalt seksikas nimi. Aga vaadates Morata sõnavõtte, siis jääb mulje küll, et kui talle mänguaega lubatakse ta tagasi ka tuleb.
Mis puudutab mehe tulemise tõenäosust, siis Ancelotti on ka lausunud, et Moratal oli mitu valikut ja tema ise valis lahkumise. Ja kuni Ancelotti pukis on, seni tundub mulle, et Morata ei tule kindlasti tagasi. Kui järgmine hooaeg supervormis on ja Realil tuleb näiteks järgmise hooaja järel uus peatreener, siis võib-olla muutuks mehe naasmine reaalseks.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
see on päris mõtlemapanev artikkel
Marcottilt üsna hea analüüs, mis ja mida. Kui minna tõelise meeskonna teed, siis sellega arvatavalt kaovad ka rida plastikust fänne ning ütleks oma avatari klubi kogemusel, et see on ainult tervendav verejooks u. nagu kaanide panek."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustsee on päris mõtlemapanev artikkel
Marcottilt üsna hea analüüs, mis ja mida. Kui minna tõelise meeskonna teed, siis sellega arvatavalt kaovad ka rida plastikust fänne ning ütleks oma avatari klubi kogemusel, et see on ainult tervendav verejooks u. nagu kaanide panek.
Kuna muud võimalust ei olegi nende poolt olla kui "glory-hunter", vaevalt ükski eestlane hakkas Reali fänniks aastal 2007. kuna Marcelo sinna läks vms...
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustNo, et olla Reali FÄNN (see fänn keda siin foorumis selleks fänni-ideaaliks peetakse) pead sa hispaanlane olema.
Kuna muud võimalust ei olegi nende poolt olla kui "glory-hunter", vaevalt ükski eestlane hakkas Reali fänniks aastal 2007. kuna Marcelo sinna läks vms...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar