Algselt postitas KarlErik
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustChelseal on ühte äärt vaja! Hazard pidi nr 10 mängima hakkama, seega Ronaldo sobib ilusti
Kes ütles, et Hazard hakkab nr 10 positsioonil mängima? Ilmselt saaks hakkama, aga siis on Oscar läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas KarlErik Vaata postitustRonaldo eest tahetakse 250 miljonit vähemalt, Chelsea suudaks ära osta, aga Abramovitš on piisavalt tark, et sel pole mõtet.
Kes ütles, et Hazard hakkab nr 10 positsioonil mängima? Ilmselt saaks hakkama, aga siis on Oscar läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAmos, unustasid jälle õigel ajal välja logida?
Kommentaar
-
Postimees:
Madridi Reali jalgpalliklubi uueks peatreeneriks saav Rafael Benitez tahab meeskonda värvata Liverpooli noort ründajat Raheem Sterlingut, vahendab BBC.
Benitez on Sterlingu talendi suur austaja ajast, mil ta ise Liverpoolis töötas. 2010. aastal oli just Benitez see, kes toona 15-aastase tulevikulootuse klubisse meelitas.
Lisaks sooviksid 20-aastast Sterlingut enda meeskonnas näha Manchester City ning Londoni Chelsea ja Londoni Arsenal. Sterling sai Liverpoolilt ka uue lepingupakkumise, ent lükkas selle tagasi.
Ametlikult kinnitatakse Benitez Hispaania suurklubi peatreeneriks tuleval nädalal.
Lisaks soovib Real Hispaaniasse tuua Manchester Unitedi hispaanlasest väravavahi David De Gea.
Uus peatreener, uus osturalli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Koopia Vaata postitustPostimees:
Madridi Reali jalgpalliklubi uueks peatreeneriks saav Rafael Benitez tahab meeskonda värvata Liverpooli noort ründajat Raheem Sterlingut, vahendab BBC.
Benitez on Sterlingu talendi suur austaja ajast, mil ta ise Liverpoolis töötas. 2010. aastal oli just Benitez see, kes toona 15-aastase tulevikulootuse klubisse meelitas.
Lisaks sooviksid 20-aastast Sterlingut enda meeskonnas näha Manchester City ning Londoni Chelsea ja Londoni Arsenal. Sterling sai Liverpoolilt ka uue lepingupakkumise, ent lükkas selle tagasi.
Ametlikult kinnitatakse Benitez Hispaania suurklubi peatreeneriks tuleval nädalal.
Lisaks soovib Real Hispaaniasse tuua Manchester Unitedi hispaanlasest väravavahi David De Gea.
Uus peatreener, uus osturalli?
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustAlgallikaks Daily Mirror, seega... midagi väga usaldusväärset ilmselt pole. Aga olen lugenud ka jutte, et Benitez tahtvat suuri ümberkorraldusi teha (Castillani välja) ja konkreetselt ise ostetavaid/müüdavaid mängijaid valida.
Kolm nõudmist ongi: kontroll tränsferide üle, kontroll akadeemia üle ja staffi valik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Koopia Vaata postitustPostimees:
Briti väljaande The Telegraph väitel ehitab Madridi Reali uueks peatreeneriks saav Rafael Benitez meeskonna üles ümber Gareth Bale'i, mitte aga senise liidri Cristiano Ronaldo.
Väljaande väitel on Benitez 25-aastase Bale'i talendi suur austaja ning on Reali presidendile Florentino Perezile juba lubanud, et kaks aastat tagasi maailma suurima üleminekusumma eest Reali toodud waleslane saab uuel hooajal mängida sel positsioonil, mis talle kõige paremini sobib.
Mullu Realiga Hispania karika ja Meistrite liiga võitnud Bale on tänavu pidanud tegutsema paremal äärel ega ole paljudes mängudes õieti palligi saanud, lüües hooaja jooksul kokku enda kohta napid 17 väravat. Benitez tahab aga anda Bale'ile soovitud mänguruumi, pannes ta mängima puhta ründaja selja taha. See tähendaks, et Ronaldo peab nihkuma äärele. Võidetavalt on Benitez valmis 30-aastase Ronaldo koguni müügilehele panema, kui tänavu maailma parimaks jalgpalluriks valitud portugallane ümberkorraldustega ei soostu.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustVärskendage mu mälu.. Kas krissu tuli reali siis kui perez oli juba pukis või varem?
Kommentaar
-
Perez tõi Ronaldo kohe kui pukki sai! a mida see Benitez sokib. kas ta mänge on üldse vaadanud??? bale on reali kõige kehvem algkoosseisu mängija. täitsa putsis vend. bale tuleb suvel maha müüa! ma ei või hetkel. bale'i pärast lastakse peatreener lahti ja nüüd mingi uus vend tuleb ja tahab temast põhivenda teha. see on nagu halb unenägu. ma loodan, et mingi lambine kuulujutt
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustVärskendage mu mälu.. Kas krissu tuli reali siis kui perez oli juba pukis või varem?
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustPerez tõi Ronaldo kohe kui pukki sai! a mida see Benitez sokib. kas ta mänge on üldse vaadanud??? bale on reali kõige kehvem algkoosseisu mängija. täitsa putsis vend. bale tuleb suvel maha müüa! ma ei või hetkel. bale'i pärast lastakse peatreener lahti ja nüüd mingi uus vend tuleb ja tahab temast põhivenda teha. see on nagu halb unenägu. ma loodan, et mingi lambine kuulujutt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar