Algselt postitas RealFan
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
5 väravat! tahaks näha palju see kloun messi lööb. ma ennustan 0. kuldse palli vääriline mäng jälle Ronaldolt! kusjuures see oli stiilne, et Ronaldo oli tukka veits püsti lükanud tänane mäng. need niisama kõrvale kammitud juuksed nagu tal eelmine hooaeg pidevalt oli pole nii hea minumeelest
Kommentaar
-
Kas moderaatorid on liialt masinlikult või vaatavad lihtsalt kahjurõõmsalt, kuidas Reali alateemas mingi võõra mehe roe podiseb? Ilmselgelt on tegemist tahtliku rõvetsemisega.Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas Faraday Vaata postitustKas moderaatorid on liialt masinlikult või vaatavad lihtsalt kahjurõõmsalt, kuidas Reali alateemas mingi võõra mehe roe podiseb? Ilmselgelt on tegemist tahtliku rõvetsemisega.
Kommentaar
-
Kui see olekski midagi ERILIST (näiteks vaimukas), siis see ilmselt ei häiriks ka. Aga tegemist on lihtsalt läbimõtlematu jauramisega. Täiesti tühja kargamisega, milleks üldse vaevuda?Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas piritareliikvia Vaata postitustMis mulje Bale viimane mäng jättis?
Üldjuhul see false 10 koht sobib Balele väga hästi, efektiivsus on kõvasti kasvanud.
Kommentaar
-
Keegi on kuulnud virtuaal reklaamidest ? Olen pannud mitu korda tähele, et kui keegi värava lööb, on näiteks mingi Audi reklaam aga kui kordus siis on Allianz arena, ma vaatasin WTF? Mingi ghost värk v , aga hakkasin netist asja uurima, on olemas siukene asi nagu Virtual Advertising, kus operaator võib asendada reklaami oma pildiga, mis suht imelik et täpselt sobitub ja iga värava ajal.. Nt: Mehhiko operaator teeb Hispaania liigas ülekannet, siis ta võib reklaamid asetata Mehhiko reklaamiga.
NÄIDE: https://www.youtube.com/watch?v=U27yaFGSlE0 Ronaldo värava lööb on mingi European Best airline reklaam taga, aga korduses juba Bet ja mis iganes..Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustKeegi on kuulnud virtuaal reklaamidest ? Olen pannud mitu korda tähele, et kui keegi värava lööb, on näiteks mingi Audi reklaam aga kui kordus siis on Allianz arena, ma vaatasin WTF? Mingi ghost värk v , aga hakkasin netist asja uurima, on olemas siukene asi nagu Virtual Advertising, kus operaator võib asendada reklaami oma pildiga, mis suht imelik et täpselt sobitub ja iga värava ajal.. Nt: Mehhiko operaator teeb Hispaania liigas ülekannet, siis ta võib reklaamid asetata Mehhiko reklaamiga.
NÄIDE: https://www.youtube.com/watch?v=U27yaFGSlE0 Ronaldo värava lööb on mingi European Best airline reklaam taga, aga korduses juba Bet ja mis iganes..
See asi on liikvel olnud juba päris tükk aega, selliseid algelisemaid värke mäletan ma juba oma lapsepõlvest . Muidu UEFA'l ja FIFA'l olid veel mingid omad eraldi reeglid selle asjaga, samuti on eraldi reeglid veel igas riigis.
Süsteem ise peaks töötama umbes nii, et mingi programm ise tuvastab, kui lüüakse kuskil värav ja siis lükkab selle reklaami ettenähtud kohta. Täpsemalt pole väga uurinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustahvilõust oli jep eelmine mäng päris hea. Ronaldo sai 2 väravat tänu tema tegutsemisele. see on suurepärane. loodetavasti on lõust oma ülesanned platsil nüüd mõistma hakkanud ja jätkab söötude jagamist
Kommentaar
-
Algselt postitas Koopia Vaata postitustÜpris ründav koosseis, Casemiro, Casilla ja Pepe pingil.
Benzema tegi ühe korraliku Navase moodi lahenduse.. no tra.. nurk tundus kõvasti väiksem isegi...
EDIT: Vine kah
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar