Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aga pange stop-play, või siis kinni ja uuesti mängima, mul näitab igaljuhul korralikult.
Aga mängust endast-kui ise ei löö, lüüakse sulle Ei saa aru, mis see Owen seal teeb, iga kord kukub pikali, samahästi võiks palli väravasse koksata.
Depo oleks pidanud õnnelik olema ka viigi üle. Real surus terve mängu ja Depo sai harva üle poole. Ometigi piisas ühest võimalusest. Salgado oli tunduvalt aegalsem Luque`st ja 0-1 oligi tõsiasi.
Owenil oli eile hiilgav võimalus ennast tõestada, paraku sellega ta toime ei tulnud. Kiidusõnad Raulile, kes võitles nagu loom. Kui Owen lihtsalt jättis löömata, siis teda asendanud Morientes oli täiesti varjus. Korralik Reali fänn vist ei julge tabelisse vaadatagi. Mina õnneks olen ebakorralik Reali toetaja ja vaatna ja leian Reali sealt õnneks-kahjuks alles 10ndalt kohalt, Barcaga vahe 7p. Ma ei tea, kas oligi nii või mulle ainult tundus, et Samuel mängis isegi pisut üle keskmise.
Järgmine mäng 17.okt võõrsil Real Betisiga, kes hetkel 14.
Kommentaar