Algselt postitas RealFan
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Positiivset leides siis teine poolaaeg oli tegelikult juu lubav, ses suhtes nagu Benitez midagi poolajal meestele nagu ütles aga ....jah, tulemust see positiivseks ei muuda. Oleks juu võinud teist mängu järjest minna peale Malmö koosseisuga, oleks saanud tõestada, et võiduvalem on leitud .Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Gent - Wolfsburg
Roma - Real Madrid
PSG - Chelsea
Arsenal - Barcelona
Juventus - Müncheni Bayern
PSV - Atletico Madrid
Benfica - Peterburi Zenit
Kiievi Dünamo - Manchester City
Väga huvitavad paarid tulid. Kui seda nimetada vedamiseks, siis kõige paremini läks Cityl, kes sai Kiievi Dünamo.
Natukene ennustan puusalt, et edasi saavad Wolfsburg, Real Madrid, PSG, Barcelona, Bayern, Atletico, Benfica ja City.
Eilse mängu kohta ütleks kokkuvõtlikult, et põnev ja võimalusterohke mäng, kuis realiseerimine annab soovida.
Kommentaar
-
Roma on tugevam kui Malmo ja Villareal. Kas ka meistriteliiga läheb käest ära? Olenemata, et me võttame mäng mängu järel me ei saa arugi kuidas kõik on minemas põhja sel hooajal.... Miks peab selline aasta nagu 2015 olema Reali fännidele kõige jubedam aasta?? Meil on võimalus seda veel muuta.. #RafaOut #PerezOut
1. Väravate arv on väiksem kui kunagi varem.
2. El clasico 4:0 kaotus.
3. Realil pole alates 2008-2009 hooajast saadik nii vähe punkte olnud kui preagu La ligas.
4. Copa Del rey disklahv.
5. Mängijate hale vorm.
6. Juhul kui Real Madrid ei võida ei liigat ega Meistrite liigat on see aasta tühi leht. Isegi 2013/2014 ei olnud Barcelonal nii hull, kuigi eelmine hooaeg mõnearust oli ka sitt siis vähemalt saime Klubide MM tiitli ning Uefa Super Cup tiitli. See aasta mingeid super cupe meil ei ole.
7. Loading... Täiustan peale igat sündmust. Olen kindel, et Rafa suudab veel midagi korraldada.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustPique tegi kaks tweeti, ühes neis ei kasutanud tähtigi. Eilses intekas nimetas...
Ühesõnaga, tegemist on sotsiaalselt aktiivse mängijaga, pole imestada, et ta kedagi aegajalt solvab või riivab.Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustPõhulõug Balague pani sitalaotaja käima ja väidab, et Real kaalub tõsiselt Ronaldo ja Benzema rahaks tegemist. Lisaks on tema arvates puudu sügavusest keskväljal.
Mõlemad väited tunduvad kergelt absurdsed, eriti arvestades, kui hõredad on read kaitsjate osas.
Viimane väide käib äkki maailmaklassi DM-i (Matic, W. Carvalho) kohta, arvestades et Casemiro (nii palju kui mina reali fännide käest kuulnud olen) viimasel ajal kõige paremini mänginud pole.
Ja kui PSG teile 100+ milli Ronaldo eest eesoleval suvel pakkuma on nõus, siis oleks viimane aeg portugaallane kena kopika eest maha müüa. Viimased 2 aastat on näidanud, et mehe vanus on tema füüsisele lõpuks järele jõudmas ning minu arvates on teil Bale-i ja Jamesi näol vundament olemas, et meeskond uueks hooajaks uute tähtede ümber ehitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustBalague juttu ei tasu kunagi tõsiselt võtta, kuid idee poolest need kaalumised absurdsed ju ei tundu.
Viimane väide käib äkki maailmaklassi DM-i (Matic, W. Carvalho) kohta, arvestades et Casemiro (nii palju kui mina reali fännide käest kuulnud olen) viimasel ajal kõige paremini mänginud pole.
Ja kui PSG teile 100+ milli Ronaldo eest eesoleval suvel pakkuma on nõus, siis oleks viimane aeg portugaallane kena kopika eest maha müüa. Viimased 2 aastat on näidanud, et mehe vanus on tema füüsisele lõpuks järele jõudmas ning minu arvates on teil Bale-i ja Jamesi näol vundament olemas, et meeskond uueks hooajaks uute tähtede ümber ehitada.
Mis Ronaldo müüki puutub, siis tema väärtus seisab paljuski mujal kui platsil. On äärmiselt ebatõenäoline, et keegi oleks valmis välja käima sellise summa, mis sunniks Perezi Ronaldot kui tuluallikat müüma. Lisaks on tema panus platsil piisavalt märkimisväärne. Benzema puhul on samuti sobiva hinna maksja leidmisega keeruline, tegu üsnagi Perezi lemmikute hulka kuuluva tegelasega, pole enam esimeses nooruses ning platsiväliste tegemistega kohati hõivatud. Muidugi, Valbuena actionfilmiga äritsemine on võib-olla Perezi jaoks mõningaid korrektuure teinud, pigem siiski mitte.
Kommentaar
-
No vot see koosseis juba sobib, aga Danilo asemel eelistan ikkagi isiklikult Carvajali.
Hoia end kursis mänguga: https://www.facebook.com/eesti.madrista/Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar