Algselt postitas Staadium
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustVaata kus Navas on penalti löömise hetkel
Nüüd peavad Reali mehed ka veaolukordades vägisi püsti jääma hakkama, kuna Ronaldo üritab tõesti igas kategoorias Messist parem olla
Kommentaar
-
Algselt postitas American Vaata postitustKus ta oli siis?
Hispaania liiga podcastis toodi hea paralleel Atletico vs PSV pendla seeiraga.. Seal püsisid vv ilusti joonel ja kohe oli tükk tegemist, et lööke ära võtta. Navas aga suutis tulla lööjale poolele teele vastuFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustNavas aga suutis tulla lööjale poolele teele vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas American Vaata postitustPoolele teele Sitt löök oli lihtsalt, Navas korjas ära. Ei pannud tähele ühtki Sevilla meest protesteerimas.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustkeegi Reali toetajatest oskab valgustada, kuida Odegaardil seal Castillas läheb? On ta arenenud jne? Nähakse temas juba esindusmeeskonna materjali?
Bale sai siis teistkordselt isaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustTegemist oli rohkem 8-9 meetri penaltiga
Hispaania liiga podcastis toodi hea paralleel Atletico vs PSV pendla seeiraga.. Seal püsisid vv ilusti joonel ja kohe oli tükk tegemist, et lööke ära võtta. Navas aga suutis tulla lööjale poolele teele vastu
Tegemist oli 8-9 meetri penaltiga?! Ei tundu loogiline, et kohtunik lubaks tal joonelt 2-3 meetrit penaltipunktile vastu liikuda. Kui reaalselt ette kujutad seda 2-3 meetrit, siis ehk saad aru, et sinu väide on üsna naeruväärne. Nõus, et liikus vb. meetri jagu, kuid järgneva postituse osas on see pigem tähtsusetu.
Kui vaatad kordust, siis on näha, et enne kui lööja palli puudutab on Navas hüppamas juba õiges suunas. Ehk siis võib järeldada, et kas Navasel kodutöö hästi tehtud või läks tõesti ehku peale ja lihtsalt hüppas õigesse kohta. Enne korduste vaatamist arvasin, et Navas tegi suurepärase reaktsiooni pealt tõrje (minule on ta igastahest tõestanud enda reaktsioonitõrjete võimekust). Noh, samuti võib väravavaht eeldada löögisuuna lööja kehaasendist.
Samuti peaks olema penalti löömine selliste professionaalide jaoks sama lihtne, kui hommikul soki jalga tõmbamine. Treenitakse ju selliste olukordade jaoks palju. Lööjaks valitakse tavaliselt kindla peale lööja, külma närviga mängija... või rauast munadega venna. Lööjana on sul ju peaaegu, et segamatu võimalus skoori tegemiseks. Jah, seisab väravavaht ees ja staadion karjub, kuid keegi ei ole sind tõukimas või tasakaalust välja viimas.
Kokkuvõttes tundub, et otsid lihtsalt meepotist tõrvatilka, kuigi tegelikult võiksid rahulikult tegeleda oma klubi toetamisega. Või on Sinu silmis õige toetamine vastase/rivaali pidev mahategemine?
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustKeegi ei protesteerigi enam, sest see nii tavaliseks kujunenud, et vv tegutsemisele tähelepanu ei pöörata.. On ikka suur vahe, kas joonel seistes või vastu tormates pennalt tõrjudaet temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Vaatan, et teiste klubide toetajatel on ikka väga hapud viinamarjad. Ju siis läheb Real ikka nii hinge, et peab alati kommima.
Barca on Reali vastane ja ma pole korda ka Barca foorumi läinud kommima. Veel vähem vaatan ma nende mänge või väravaid - mind lihtsalt ei huvita, sest Barca pole minu lemmikklubi vaid hoopis Real on.
Saadan tervisi ka Piquele, kes tundub vaatavat igat Reali mängu ja on salaja meie #1 fänn.Määä.. ma olen lammas (A)!
Kommentaar
-
Algselt postitas osavpoiss Vaata postitustVaatan, et teiste klubide toetajatel on ikka väga hapud viinamarjad. Ju siis läheb Real ikka nii hinge, et peab alati kommima.
Barca on Reali vastane ja ma pole korda ka Barca foorumi läinud kommima. Veel vähem vaatan ma nende mänge või väravaid - mind lihtsalt ei huvita, sest Barca pole minu lemmikklubi vaid hoopis Real on.
Saadan tervisi ka Piquele, kes tundub vaatavat igat Reali mängu ja on salaja meie #1 fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas osavpoiss Vaata postitustBarca on Reali vastane ja ma pole korda ka Barca foorumi läinud kommima. Veel vähem vaatan ma nende mänge või väravaid - mind lihtsalt ei huvita, sest Barca pole minu lemmikklubi vaid hoopis Real on.
Kommentaar
-
Algselt postitas American Vaata postitustPaneks kohe like su kommentaarile kui saaks. Aga mis me siit järeldame? Reali fänn elab oma elu, Barcelona fänni enda elu on nähtavasti nii igav, et peab teiste elu elama. Kurb"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas wutt Vaata postitustIsegi on Reali fänne, kes vaatavad Leicesteri mänge, ise ka ei uskunud, aga nägin oma silmagaFábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar