Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma lugesin kusagilt nettist ühe väga kena loo Reali kohta na. Seal oli kirjas ,et Oweni väravate abiga on nad detsembriks hispaania liiga tipus na! Eriti meeldis mulle see lõik jutust:
Michael Owen:\"My phone hasn\'t stopped ringing with well wishers. Many of my old teammates from Liverpool have called to congratulate me.\"
Owen on ikka veel L\'pooli kangelane na
Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us
ma arvan et real ei myyks morientest maha...ta liiga väärtuslik, kui ainult siis laenu lepingul...vut
ja seda ka et remon ei vahetaks owenit eto´o vastu...owen minu arust hea...väga hea kui talle rohkem võimalust antakse...kuid samas pole eto´o ka halvem...hooaja anguse on väga hästi hakkama saanud....
aga nu real on ylekõige...
...lõi siis meie esimese värava võidumängus Leganesi vastu. Söödu andis Owen. Teise värava lõi siis inglimän ise, söödu andjaks jällegi Morientes. Nii armas.
Tegelt võiks nii olla, et need 2 meest võiks tihemini, ka näiteks liigamängudes nõrgemate meeskondade vastu, platsile saada. Eriti just Moro.
Aga koosseis siis:
César; Mejía, Pavķn, Samuel (Paredes 45´), Raúl Bravo; Celades, Javi García, Álex Pérez (Juanfran 52´), Borja; Owen y Morientes.
Kommentaar