RAMOS (Y)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustOijah. Ronaldo vs Ghoulam...
Ei, ma loosiga rahul. Või noh, mis seal vinguda. Sarri jaoks elu raskeimad 2 mängu. Hamsik peab elu mängu tegema. Õnneks on Milik siis tagasi. Kaua selle käblikute ründeliiniga ikka asju teed. Tipuründes mängib 167 cm pikkune belglane.
See kääbus Mertens möllab küll hästi.
Kommentaar
-
Jah, ma ise ajasin pooled sassi.
Kääbuspoiss teeb asju ja. Callejon võiks oma hooaja-alguse vormi veidi taastada, kus kõmmutas liigas kiirelt 5+ ära. No Mertens vs Ramos pole lihtne. Eks näha ole, mis saab. Sinna veel 2 kuud aega. Kõik võivad veel vigastada saada ja Napoli võib "Dortmundi teha" ning Milik peksab puuri palle täis. #justpolishthings
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustHuvitav, et isegi meedias oli täna vaikne sellel kohal võrreldes varasemaga aga siis täna valiti Ballon'dori ja selleks oli :
tänasest veel aega 4 nädalat, ehk siis 09.01.2017
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitustReal Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustAlates sellest aastast hakkas Ballon'dori väljastama mingi France football vms. FIFA annab nüüd enda auhinna ja see vb tõesti 9.
Kommentaar
-
Kas Ronaldo oli Madrid Reali parim mängija 2016? Ma ütleks, et isegi mitte paremuselt teine. Kas Ronaldo oli Portugali koondise parim mängija EM-il? Ma ütleks, et isegi mitte paremuselt teine.
Messi jms teemal ma kõvatada ei viitsi, küll aga lasti ses mõttes nii mõnigi Reali mängija üle. Üks uelslane näiteks."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAmetlik on ikka Fifa oma nüüd, France FOotballi oma jääb kahjuks tahaplaanile.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKas Ronaldo oli Madrid Reali parim mängija 2016? Kas Ronaldo oli Portugali koondise parim mängija EM-il?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar