Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas Robinho
Tropp, ära kujuta ette! Kas sa eitad, et alates tema vigastusest saadik on meeskond mingeidki tulemusi saanud? Muidugi väga kahju, et ta vigastatud on, kuid meeskond on mänginud paremini ja see on tähtsam!
uskumatu.. Becks tagasi põhis ja RM ei kukkundki perse vaid tegi oma hooaja parima mängu
ok, aga tegelikult teeb tulemus ainult headmeelt. kolle lõid need kellele seda kõige rohkem vaja. owen jätkas oma kobedat seeriat. ron ja raul kui põhiründajad vajasid neid väravaid kui õhku ja zz oma hooaja esimese kolliga kah parandas oma enesekindlust õigel hetkel. barca libastuse järel on vahe vaid 4 p ja laupäevane mäng on-on-on-on tähtis loomulikult 3 p seisukohast aga ka just moraalselt importante. sellest võib kujuneda hooaja \'turning point\' aga võib ka mitte..
Eilne mäng oli jah .... ütleme, et pole ammu näinud ühe meeskonna nii suurt üleolekut.
Inglastest siis Owen sai värava kirja ja Beckham väravasöödu. Beckham antud tsenderdus stanadrad olukorrast oli nii ideaalne, et Samuel pidi palli sisuliselt tühja lööma. Samas teenis becks rumala kollase mängides ühe karistuslöögi enne vilet lahti. Owen sekkus vahetusest kenasti ... vastased olid sunnitud 2 korda teda peatama kollase hinnaga. Miinuspoolele jääb üks luhatud moment, mil Solari tsenderdus realiseerimata jäi. Kuid pole viga - viimase 7 mänguga 6 väravat:P
Albacete värav sündis momendist, kui Samuel pallist mööda lõi, aga see pole nähtavasti eriti tähtis momendil.
Eilne mängu parim mees oli kindlasti Ronaldo, kuigi mees luhtas mõned üks ühega olukorrad. Ka Zidane`lt polnud ammu nii head mängu näinud. Paistab, et real on ennast leidma hakanud, sest 2 viimast mängu on võidetud ja oldud väljakul ka rohkem palli valdav meeskond.
ah jaa ... Helguera vigastus jäi mainimata ja huvitav, et Mejia tuli sisse, mitte Raul Bravo
Noh üldiselt võib vast rahul olla. Kuid tuleb siiski realist olla. Albacete on lihtsalt nõrk. Barca on teist masti. Samas, kui suudetaks mingi nipiga Ronaldinha kinni võtta, siis on kõik võimalik. Ronaldo värav oli küll ilus, kuid ikkagi on ta kuidagi puine. Albacete olematu kaitse vastu võib selline asi läbi minna, kuid mitte tippmeeskondade vastu. Barcaga nüüd liigas vahe 4 punkti. Kõik tundub jälle korras olevat. Laupäev võib olla pöördepunkt meie hooajas. Kui me suudame Barcat võita, siis heidaks see hooajale hoopis uue varju. Enivei ma loodan, et laupal Cosmodromelt koju tulles on arvutit avades rõõmustavad uudised mind ees ootamas!
mmm... ma siin loen mitmest kohast et reali suurepärase esituse võib panna nõrga vastase arvele... well well... kas ka barca ei mänginud mitte tabeli teises pooles oleva ja suht väriseva meeskonna vastu
enivei... poiste mäng on iga nädalaga paranemas ja ma olen suht optimistlik tulevase laupäeva suhtes...
aa ja probleeme ei tekita vast niipalju ronaldinho kui hoops eto\'o... see värd lööb igast olukorras ära viimasel ajal ... ronaldinho või siis minu keeles värdhammas ei olegi nii hull...
Algselt postitas alosan
mmm... ma siin loen mitmest kohast et reali suurepärase esituse võib panna nõrga vastase arvele... well well... kas ka barca ei mänginud mitte tabeli teises pooles oleva ja suht väriseva meeskonna vastu
siiski siiski albacete ja betis ei ole päris samast klassist meeskonnad..
ega Barcale vist jah selliseid väravaid ära ei lööks. samas kõik oleneb meelestatusest ja kui muidu on meestel motivatsiooni leidmisega probleeme siis Barca vastu sellest küll puudu ei tohiks tulla.
kui suudetakse keskväli loovalt mängima panna siis tulevad ka väravad (seda enam et Barca viimastes mängudes on hooaja alguses nähtud keskvälja ilus söödumäng peaaegu täielikult kadunud he-he )
Kommentaar