Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustKui vaja, eks siis vaata lisaks eelnevad postitused üle:
Mis Atletico teemasse puutub, siis mind häiris, et Punkt kasutas oma meeste kiitmisel Reali halvustavat alatooni (Punkt selgitas end ja minu jaoks on probleem lahendatud). Samas väitis ta tungivalt, et keegi peale minu mingeid tille mõõta ei soovinud, kuigi tema kaasvõitleja lendas mingi seapildiga laivi ning tõenäoliselt sai jutust täpselt samuti aru nagu mina. Võib ju oletada, et härra atleticomadrid üritas trollida või miskit aga varasema kogemuse põhjal pean seda üsna vähetõenäoliseks. Ehk siis, "vaidluse" kui sellise jätkamisel polnud suuremat mõtet. Vastasin umbes samas stiilis nagu sina, kui mingisugust Ronaldoga seotud kirjatükki siia postitan, kus on juhuslikult ka Messit mainitud. Äkki prooviks mõnikord ka ilma nende topeltstandarditeta?
Minu arust vaidlesid sa kodanik LeeMarxiga just teemal till vs veel pikem till. Ilmselt pole kõige sisukam arutelu aga minu arust veel sisutum on see jaur, mis siia ilmub, kui keegi üritab Messi ja Ronaldo saavutusi võrrelda.
Till vs pikem till vaidlusesse ma sisuliselt ei laskunud, vaid lükkasin statistikat kasutades ümber väite, et Messi lööb liigas vaid tagumistele meeskondadele puuri täis ja olulistes mängudes on varjus. Vastavat väidet oli imelik kuulda postitajalt, kes iseloomustab end väljendiga "stats geek". Statistika oli kahe kliki kaugusel, aga lihtsam oli puusalt lasta. Vastuseks tuli täiskasvanulik reageering barca lapsfännide nutulaulust ja mingitest märgadest unenägudest. Arusaamatu.
Kas M on suur või väike, on ta parem kui Ronaldo vms, jumal sellega, olgu või mitte. Eelmisel aastal mulle tundus, et tänu Reali saavutustele sai ta vähe teenimatult kuldse palli, sest minu meelest oli ta eelmisel hooajal Reali sisuliselt kolmas neljas mees väljakul, aga no jumal sellega. Kui CLi kotti ajate, võite rahulikult ja igasugu vaidluseta kõik ordenid rinnale riputada, kas ma personaalselt Ronaldot parimaks jalgpalluriks pean tiitlite ja nende väravate alusel? Ei, ja see ei pea mitte kedagi kottima."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Naljakas on lausa kuidas ikka ja jälle koerad hauguvad esimese värava puhul mis ei olnud suluseisust.. ainus suluseisus oli Messi kes pistis käe laysi pakis liiga sügavale! Olenemata sellest, et mäng lõppes ikkagi 3:0 mitte 1:0 ja isegi kui seal oleks suluseis olnud poleks see midagi tähendanud Realile aga ikka vaja teil nutta.. Juventuse väravad polnud suluseisust? Igatahes Carvajaliga on vist kõik selleks hooajaks. Pepe on õnneks tagasi!
JUHUL kui Atletico midagi erakordselt ei korralda ja Monaco samamoodi siis Ronaldo peab küll hirmu tundma Kui see poleks olukord kus me võime püsitada rekordi võites 2UCLI järjest siis lausa loodaks, et Buffon saab oma teenitud tiitli lõpuks ära.
Huvitav oleks näha Dani Alvesi Ronaldot takistamas.
El Confidencial: Real Madrid wants Pepe to stay another 12 months to help Diego Llorente & Jesus Vallejo settle next season.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMa päriselt ei saa aru, mis jura sa ajad. Vaidlus selle üle, kas oli napp suluseis või mitte on ja jääb hinnanguliseks, kuid kohtunikuna ka mõningaid mänge vilistades ütleks, et tegu ei olnud just eriti keerulise olukorraga kohtuniku jaoks, kes oli veel väga heal positsioonil. Lisaks ei pea ju vett su väide, et ühel piltidest oli väravaolukord, ei olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustMbappe tundub Marca andmetel tehtud tehing olevat! Teiseks Perez olevat andnud Bale'ile 1 hooaja veel tõestamiseks! Nüüd aga ilmselgelt kas Benzema või Morata lahkub.
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustMbappe tundub Marca andmetel tehtud tehing olevat! Teiseks Perez olevat andnud Bale'ile 1 hooaja veel tõestamiseks! Nüüd aga ilmselgelt kas Benzema või Morata lahkub.
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustmis kuradi pärast see klaasjalg veel 1 hooaja realis onab?? midagi siin ei tõesta enam, müüge maha ja saate korralikke asemele.
Müller kiidab Ronaldo Airline'i
Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitusttru dat. Kiirust ka enam pole.
Kiirust ka enam pole? Korralik idioot oled ikka!
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustMis kuradi reali fänn sa oled v üritad Barca fännile pugeda??
Noh nüüd sain vähemalt kinnitust, et te pole üks ja seesama isik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustMis kuradi reali fänn sa oled v üritad Barca fännile pugeda??
2. Nüüd mõtle, paljud arvasid et sa oled selle nn. "idioodi" varikonto, mõtle korraks.
3. Taipad?
Kommentaar
-
Kiirust ka enam pole? Korralik idioot oled ikka!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar