320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust1. Avalik saladus mida kõik teavad, aga lõpuks avastasid
2. Nüüd mõtle, paljud arvasid et sa oled selle nn. "idioodi" varikonto, mõtle korraks.
3. Taipad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOot, kurat kas ma olen vanaks jäänud aga kes on kes siin hetkel?( vb liiga palju veini hetkel, ei taju)
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustNoh, üks ei ole kaks, aga üks ja kaks on paljude arvates sarnased, ehk et vb isegi sama isik ja siis üks sõimab kahte idioodiks. Point siis selles, et üks kes sõimab kahte idioodiks jätab teistele ka endast sama mulje, mis kaks on ühele jätnud, nüüd on paremini aru saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustRonaldo täna ei mängi siis. Taas.
Kohe kui mõne päris nõrgemaga võõrsil mängitakse siis Ronaldo ei osale, see pole päris hea teguviis Zidaanilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAnna mulle 3 head ja konkreetset põhjust miks on see halb teguviis zizult?( ma võiks tuua sulla neid 4 vähemalt miks on see hea)
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustLase aga tulla Loodan, et pisut kainelt nüüd mõtled.
B - Ronaldo kui inimene, ei ole loom ja säästa inimesi tegemast midagi, mis ei ole kasulik nende tootlikkusega on äärmiselt hea.
C - Ronaldo puudumisega saab oma võimaluse Asensio( kes on minu silmis üks võimsamaid tähti üldse hetkel ründes)
D - Sa saad tõestuse, et jalgpall on imeline mäng ka ilma suurte nimedeta)
Mis on sinu argumenteeringud, et see on halb kõik zizult, et ei kasuta täna Ronaldot?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustA - Isegi kui oleme kindlas seisus atletico vastu, on kolmapäevane mäng oluliselt tähtsam kui hetkel grandaga.
B - Ronaldo kui inimene, ei ole loom ja säästa inimesi tegemast midagi, mis ei ole kasulik nende tootlikkusega on äärmiselt hea.
C - Ronaldo puudumisega saab oma võimaluse Asensio( kes on minu silmis üks võimsamaid tähti üldse hetkel ründes)
D - Sa saad tõestuse, et jalgpall on imeline mäng ka ilma suurte nimedeta)
Mis on sinu argumenteeringud, et see on halb kõik zizult, et ei kasuta täna Ronaldot?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust1. Avalik saladus mida kõik teavad, aga lõpuks avastasid
2. Nüüd mõtle, paljud arvasid et sa oled selle nn. "idioodi" varikonto, mõtle korraks.
3. Taipad?
----------------------------------------------------------
James on juba 11 minutiga 2 väravat löönud ja hetkeseisuga tundub 3 punkti taskusse tulevat!
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustGranada ei mahuks Eesti liigasse ka ära. Üks koperdas palliga auti. Teine ei oska keskjoonelt palli mängida. Suur skoor tulemas. Jameselt hattrick!
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustLoodame, siis saab Ronaldo koguaeg puhkama jättaReal Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Mehed said sellise korraliku treeningmängu. Aga kehvemat meeskonda kui see praegune Granada pole selles liigas ammu näinud. Tony Adamsi vahetused olid ka päris normaalsed, juba 16. minutil võeti vist esimese värava olukorras üle mängitud härra (kui õigesti kuulsin, siis mingi 19-aastane säga) välja. Sarnase loogikaga oleks võinud vist kõik mehed välja vahetada. Isegi Ramos messistus nende meeste vastu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar