Miks ma ühte nime ei näe alg11, kui ta justkui pidavat olema "paremas" vormis?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMiks ma ühte nime ei näe alg11, kui ta justkui pidavat olema "paremas" vormis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustÄkki sellepärast et ta on olnud tiimi juures vähem kui nädal aega ja teinud kaasa 2 trenni ja 0 mängu?
Tegelt... düüd ootab, kui teised teevad sotid selgeks I pa. ja tuleb kuis kangelane vahetusest sisse, et 96' minutil lüüa pennust 4-1 (oma ainuke värav) ja rebida särk ribadeksMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustJa mina juba arvasin, et teda hoitakse tähtsamateks mängudeks, nagu nt. laupäevaseks kohtumiseks Barca vastu!
Tegelt... düüd ootab, kui teised teevad sotid selgeks I pa. ja tuleb kuis kangelane vahetusest sisse, et 96' minutil lüüa pennust 4-1 (oma ainuke värav) ja rebida särk ribadeks
Kommentaar
-
Esimene minikarikas kotis.
Üldises plaanis oli minu jaoks vahe kvaliteedis üsna selge, kuigi peale seda esimest joogipausi väga head mängu enam näidata ei suudetud. Korralikud väravad nii Casemirolt kui Iscolt. Teine värav oli väga magus, kahe sööduga mängiti kogu mänjuu kaitseliin olukorrast välja.
Kui Navas nii jätkab, siis tuuakse veel sel suvel talle asendaja. Õnneks suutis Lukaku tühjale väravale vaid ühel korral kahest pihta saada. Need tõrjed ohtlikusse tsooni ja väljalöögid olid üsna masendavad. Ramose soeng oli erakordselt rõve. Teisel pool spektris oleks Casemiro. Lisaks tavapärastele pallivõitmistele pea laitmatud söödud ning ka liikumised olid võrreldes eelmise hooajaga selgelt paremad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustet 96' minutil lüüa pennust 4-1 (oma ainuke värav) ja rebida särk ribadeks
Fantastiline võit ManU üle ja Vazquez oli võimas!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustJa mina juba arvasin, et teda hoitakse tähtsamateks mängudeks, nagu nt. laupäevaseks kohtumiseks Barca vastu!
Tegelt... düüd ootab, kui teised teevad sotid selgeks I pa. ja tuleb kuis kangelane vahetusest sisse, et 96' minutil lüüa pennust 4-1 (oma ainuke värav) ja rebida särk ribadeks
Algselt postitas Navas Vaata postitustVähemalt lööb penalti sisse kui tiimil teda kõige rohkem vaja on,
Algselt postitas Navas Vaata postitustmitte nagu mõni teine argentiina midget.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustVähemalt lööb penalti sisse kui tiimil teda kõige rohkem vaja on, mitte nagu mõni teine argentiina midget
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustSee sinu Portugali monkey ainult mittevajalikel hetkedel skoooribki. Kõva penaltilööja sihuke!
Atleticole 3x
Bayernile 5x
Juventus 2x
*Drops the mic.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust2012 oli liiga ilmselge niiet eriliseks Nastjaks sind pidada ei saa.
Ok, nali naljaks aga kaks aastat ja kopikad peale müüdi värske maailmameister CL konkurendile vähema kui 30 milku eest, kuna arvati, et ta ei vääri küsitavat palka.
BTW, staari ja legendi vahe on üüratu.
[The Castrol Performance Index, the official statistical analyser of the World Cup, rated Kroos as the best player at the 2014 World Cup, with a rating of 9.79 out of 10.]
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar