Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustNo lõpuks peale 8200t postitust peab urmariga ühes asjas ka nõustuma- CR punane oli peamiselt tema enda liputamisvajaduse tulemus. Mis haige komme see staarihakatistel on peale igat mikihiire väravat homoparaadi jäljendama hakata, teades väga hästi, et selle eest karistada saab?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKaugelt üle poole tööst tegi CR ikka ise ära oma punase juures.Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Marko Livaja sai hiljuti millegi sarnase eest 4 mängu (+1 kaardi eest), tõenäoliselt saab Ronaldo sama. Ronaldo teine kollane vast võetakse tagasi. Kui nüüd igal aastal liigat või karikat ei võideta, siis jäi see Ronaldol ilmselt viimaseks Supercopa mänguks.
Isiklikus plaanis on mul sügavalt pohhui, kas Ronaldo näitas oma sikspäkki või ei. Ma ei usu, et enamik meist peale selliseid otsuseid kohtunikku vaid lükkama läheks. Kui jalgpall vähegi mingisuguseid emotsioone tekitab, siis on minu arust natuke imelik sellise sita peale mitte närvi minna.
Ronaldo on eluaegne daiver ilmselt samamoodi nagu Busquets, kuigi nendest halvematest päevadest on juba aastaid möödas. Samas Suarez käib peksab, tõukab, sukeldub ja vahel isegi näksab siit-sealt aga teda ei vaadelda eelarvamusega kui sukeldujat või muidu imelikku. Pique ja teiste lobitöö meedias peab ju ometi üks hetk vilja kandma. Aga kui see ei ole silmakirjalik...
Kommentaar
-
Suarez on piisavalt karistada saanud ja küllap saab edaspidigi. Mis puutub CR-i lükkamisse, siis oli see tõesti väga kerge, kuid ärme siin ususta, et kohtunik ei pidanud teesklema, oleks mingi suva mängija teist niimoodi kõksanud, oleks too ilmselt paar kukerpalli teinud ja siis näost kinni haaranud.
Mängukeeluks siis kuuldavasti 1+4, ehk siis neli mängu liigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMarko Livaja sai hiljuti millegi sarnase eest 4 mängu (+1 kaardi eest), tõenäoliselt saab Ronaldo sama. Ronaldo teine kollane vast võetakse tagasi. Kui nüüd igal aastal liigat või karikat ei võideta, siis jäi see Ronaldol ilmselt viimaseks Supercopa mänguks.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustLiigasse sellised asjad üle ei kandu? Tulistan praegu küll suhteliselt puusalt, aga kui Simeone omal ajal kohtuniku patsutamise eest 8 mängulise bänni sai, siis minu (kehv) mälu mäletab, et kandis neid ka liigahooaja alguses. Või noh, seal oli vist nii, et osa jäeti superkarika kohtumisteks, osa tuli liigakohtumises ära kanda.
Mis puutub Suareze karistustesse, siis ma usun, et vähemalt viis intsidenti, kus ta selgelt ja sihilikult on löönud vastasmängijat, võib juba eelmisest hooajast leida. Ei mäleta, et ta ühtegi karistust nende asjade eest oleks saanud. Samas penalteid määratakse tema vastu ilma igasuguste eelarvamusteta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar