Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
Need omadused, mis sa välja oled toonud, on minu arust selgelt liialdatud. Kaitses liigutab ta end siiski võrdlemisi vähe, kuigi efektiivsuse ja üldise kasuteguri osas etteheiteid mul ei ole. Kaitse "tõmbab" lahti tavaliselt üks teine mees särginumbriga 7. Tema tööd pallita rünnakul on mõttetu latiks seada, aga Benzema jääb sellest tasemest selgelt kaugele. Teistele võimalusi loob ta kindlasti keskmisest rohkem aga ma ei arva, et alternatiive ja konkurentsi polegi vaja.
Pole päris kaua aega enam näinud neid eksperte, kes Benzemat "absoluutseks tipuks" peaksid. Heal päeval võib-olla küll aga neid häid päevi on viimasel ajal üsna väheks jäänud. Aasta ei ole 2015. Reali väravate saldo jõudis selliste numbriteni pigem ikka vast Ronaldo teenete tõttu. Benzema on kindlasti hea mängija, selle tõestamiseks pole vaja fakte moonutada. Samas, ühel hetkel tuleks ilmselt mõelda, millistel positsioonidel oleks võimalik meeskonda täiendada. Kui keskväljal ja vasakul äärel ongi meeskonnas ilmselt omadel positsioonidel maailma parimad mehed, siis Benzema seda vähemalt minu jaoks ei ole.
Kommentaar