320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTead, sa meeldid mulle. Õudsalt meeldivad su sisulised ja arutlevad postitused, ausalt.
Mis aga mulle üldse ei meeldi on see jätkuv negatiivne alatoon benzama suhtes. Kas me oleme unustanud kui lojaalne on ta olnud klubi jaoks? Kas me oleme unustanud läbi kelle me tegelikult saime läbi eelmine aasta ucl-i finaali calderonil ( loe: benzama vrs atleti kaitsjad) Ja selliseid näited võiks tuua veel ja veel. Ma tahaks olla optimist ja ma ei kannaks benzamat maha veel.
Isco ja Asensio liigse isetsemisega nõus. Minu arust tegi näiteks Casemiro sümpaatse esituse - chip Ramosele esimese värava toonud olukorras, teisel poolajal kena läbisööt suluseisu tõttu lugemata jäänud väravale ja üldiselt enesekindel esitus palliga. Ilma pallita tavapäraselt hea.
Algselt postitas maanus Vaata postitustMis veel torkas silma, et see tehti enda elu liiga keeruliseks kui roniti korduvalt karpi äärtel teades väga hästi, et surve on kohe peal.Teiseks eilses mängus ei oleks minu tagasihoidliku arvamuse põhjal Ramos nii palju edasi-tagasi traageldama, sealt ka tagasi tulles kergelt paanika laadsed vale söödud või puhastamised. Muidu julge koosseis, ise oleks Nacho veel pannud vasakule aga samas kui sul on üks korralik varu kahe äärepeale siis miks mitte hoida Nachot reservis. Theo nüüd nii hirmus ka eile ei tundunud.
Aga kui nüüd vastastele au anda siis üllatavalt hästi pressisid ja pidasid lõpuni vastu (füüsiliselt siis v.a Pietro ma vanusega vist väsis ära).
Tore oli see kuidas vana Pietro noore Theoga asju selgeks rääkis, nõrgema närviga kohtunik oleks siit kaarti lehvitanud .
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustOn siis teada ka kui kauaks ta nüüd välja jääb?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustKui õlg on liigesest väljas, siis üldjuhul kuu-pooleteisese pausiga tegemist.
Kommentaar
-
Kroos, Marcelo, Ronaldo tagasi. 3p kohustuslik, Barcal küll peale SuperCupi hea tase ainult aga tänus Messile, vaevalt temagi hooaja lõpuni vastu peab. Samas ega meil pingil meeldivam seis pole. See hooaeg saab olema Baleile ja Benzemale tõestamiseks. Aga mis formaat praegu üldsegi on? Isco tipus v Ronaldo vms? Võinuks pigem Asensiot või Mayorali kasutada..Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Isco tipus? Kui sul on valida Isco ja Ronaldo vahel, et kumb tipus.. siis mis sa ise arvad?
Poolaeg 0:0! Oleme parem võistkond olnud, aga väravat pole veel ära löödud.. Navas ja Carvajal korra tassisid ära meilt, aga samuti on teinud seda Adan! Eks teisel poolajal tuleb rohkem suruma hakkata ja Asensio sisse tuua ja väravad hakkavad tulema!
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustIsco tipus? Kui sul on valida Isco ja Ronaldo vahel, et kumb tipus.. siis mis sa ise arvad?
Poolaeg 0:0! Oleme parem võistkond olnud, aga väravat pole veel ära löödud.. Navas ja Carvajal korra tassisid ära meilt, aga samuti on teinud seda Adan! Eks teisel poolajal tuleb rohkem suruma hakkata ja Asensio sisse tuua ja väravad hakkavad tulema!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Nii ei tohi, Zizoul tööd jagub enne järgmist mängu. Betiselt ikka meeletu ning suurepärane mäng. Nagu lõpus kommentaator ütles, kui Bale palli kaotas, see pole Sunderlandi mäng! Tabeliseis on nukker. 15min enne lõpu oli Realil midagi 22 pealelööki, palju neid mõlemal tiimil lõpuks kokku oligi? Järgmine mäng Alavesi ala Theo endise tööpakkuja vastu, olid nad CDR finaalis samuti.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustOuch. Nagu näha, Reali jaoks vahet enam ei olnud kas Viik või Kaotus.. mindi täis pangale ja kaitse jäeti täiesti unarusse ja sealt see värav tuli! Real Madridi 73 väravane rekord mis koos Santosega jagama mindi läks nüüd täna katki!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar