Algselt postitas RichardVonMadrista
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustTuli ära see mida sai kõige rohkem kardetud. Millal viimati Real langes 16finaalis välja? Igatahes tulevad põnevad mängud!! Arvestades viimaseid mänguvorme mõlemailt siis ei saa kumbagi maha kanda. Üks huvitavamaid mänge tulemas ja tegu phmst finaaliga, mitte selles kontekstis, et Real või psg peaks ka edukalt läbima veerandfinaali, poolfinaali, finaali vaid lihtsalt, kaks hetkel parimat klubi kohtuvad nagu ronalts ütles, tema eelistab pigem tugevamaid vastaseid
Kommentaar
-
Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitustHETKEL kahjuks üks alles oma liigas 4
igatahes vürtsi lisab loosile, et PSG tõmbas Realile Xabi AlonsoReal Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustkaks hetkel parimat klubi kohtuvad
Kommentaar
-
Minu arust ei ole PSG just kõige halvem loos. Kindlasti eelistaks vältida aga no kui tuli siis tuli.
Ma kardaksin natuke rohkem Bayernit, oskab Jupp üsna hästi keskvälja lukku keerata ning rünnakul on asjalikud sepad, seda sai see sama PSG just omal nahal tunda. Võib-olla Emery muudab veebruariks üht-teist, kuid tema käsutuses olevad keskväljamehed on kraad lahjemad nagunii. Uhketest ründajatest pole kasu suurt midagi, kui pall nendeni ei jõua, seda peaksid Reali toetajad omast käest juba teadma. City on minu jaoks natuke tundmatu suurus aga ma vist kardaks isegi neid rohkem kui PSG-d, kuigi kontrate osas on nemad ehk isegi vastuvõtlikumad kui ülejäänud kaks. Pepi meeskondade ründemäng on tavaliselt väga kõrgest klassist ning on jäänud mulje, et ei tegeleta enam ainult söödunumbrite üles ajamisega.
Mängu peaks olema enam kui küllalt igatahes.
Kommentaar
-
2 Realilt ära jäetud väravat 1 vastastelt. Arvan, et pean muutma seda postitust veel.
Mida tegi Benzema.... puhas koom, Ronaldo vaba, lööb ise, väravavahile sülle.. teine võimalus 5min hiljem posti... 10min hiljem.. jällegi posti..
Bale samas aga.. hull vana, tuleb sisse, 2min max?? ja värav...Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
Bale samas aga.. hull vana, tuleb sisse, 2min max?? ja värav...
No oleks see Al-Jazari värav ära loetud kuigu oli jah kindel suluseis, siis mine tea mis siis juhtuma oleks hakkanud, aga Ronaldo lõi kergelt enda oma ära ja on nüüd siis CWC top scorer 6 väravaga! Bale tuli sisse ja lõi ka ära. Easy. Next step - Finale, Gremio!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar