Hakimi põhjustas taas valesööduga värava. Siin foorumis on samuti palju tema toetajaid, ütlesin juba hooaja algul, et pigem kahju kui kasu. Danilo oli kordades isegi parem. Eriti ründes.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Oh issand.. aina põnevamaks kisub. Nüüd siis tuleb oodata PSG mängu. Ja keegi asjatundja palun selgita ära miks mäng lisaajale ei läinud? Ma olin kuni lõpuvileni selles kindel ja kui kommentaatorid ütlesid Leganes tegi ajalugu... Mõlemad ju lõid võõrsil väravad? Seis oli 2:2 kokkuvõttes? Täna läks samuti Alavesi ja Valencia mäng lisaajale kui Valencia võitis kodus 2:1 Alavesi ja Alaves kodus 2:1.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustOh issand.. aina põnevamaks kisub. Nüüd siis tuleb oodata PSG mängu. Ja keegi asjatundja palun selgita ära miks mäng lisaajale ei läinud? Ma olin kuni lõpuvileni selles kindel ja kui kommentaatorid ütlesid Leganes tegi ajalugu... Mõlemad ju lõid võõrsil väravad? Seis oli 2:2 kokkuvõttes? Täna läks samuti Alavesi ja Valencia mäng lisaajale kui Valencia võitis kodus 2:1 Alavesi ja Alaves kodus 2:1.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustOh issand.. aina põnevamaks kisub. Nüüd siis tuleb oodata PSG mängu. Ja keegi asjatundja palun selgita ära miks mäng lisaajale ei läinud? Ma olin kuni lõpuvileni selles kindel ja kui kommentaatorid ütlesid Leganes tegi ajalugu... Mõlemad ju lõid võõrsil väravad? Seis oli 2:2 kokkuvõttes? Täna läks samuti Alavesi ja Valencia mäng lisaajale kui Valencia võitis kodus 2:1 Alavesi ja Alaves kodus 2:1.
PSG vastu ei julge vist vaadatagi mis endaga teha lastakse.
Kommentaar
-
Noh Llorente ja Hakim välja ja Modric ja Carvajal sisse hakkas juba mängu moodi olema. Ilmselgelt oleks järgmiseks hooajaks vaja Carvajalile asendust juurde, Theo vasakul juba lubab rohkem kuigi vist oli tema ,kes teise värava katmise maha magas. Esimene oli selline kahe mehe ebaõnn. Aga nüüd juu lihtne , karikas ka enam ei pea mängima saab nüüd Valencia peale järjekordse viha välja elada.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustJa keegi asjatundja palun selgita ära miks mäng lisaajale ei läinud? Ma olin kuni lõpuvileni selles kindel
Kommentaar
-
Järgmine aasta on meie aasta!
Algus oli küll paljulubav ja Benzema värav tuli üsna kliinilise lahenduse tulemusena. Aga nii pea kui Leganes tõstis survet, kadus ka igasugune kvaliteet mängust ja tuli see vana "hea" aeglane pallikõlgutamine koos kõigi nende tsenderdustega tagasi. Lõpus oleks isegi peaaegu vilja kandnud, ei saa öelda, et võimalusi ei olnud.
Hakimi sööt Nachole polnud kindlasti kõige kainem lahendus aga ma hindaksin Nacho panust sellesse väravasse oluliselt suuremaks. Mõned idioodid jõudsid isegi Casillat selles väravas süüdi tembeldada (midagi pole öelda, äss löök oli):
Ei saagi nagu aru, nädalavahetusel osati mängida, selle mängu alguses oldi samuti teravad. Poolajal võiks treener meestele nende kohustused koos väikese motivatsioonilaksuga meelde tuletada aga pole sellist asja üsna kaua enam näinud.
Zidane: "we played well, had this been another day we might've scored in the final minutes. We don't deserve this because everyone performed like I wanted them to."
Ma tahaks loota, et Zidane trollib aga vägisi jääb vastupidine mulje.
Kommentaar
-
Me oleme läbi omadega, psüühiliselt läbi. Seda on näha nii valedes söötudes, kui ka arusaamatuses lahendamaks olukordi. Ükski asi ei tööta enam, nagu ta töötas viimased 2 aastat. Ma ei läheks kellegi suunas näpuga, vaid meil kõigil tuleb otsa vaadata mis meie mentaalse olukorraga peas toimub. Ma olen alati uskunud, terves kehas, terve vaim. Ja see iseloomustabki meie selle hooaja esitusi. Olukord on hapu, aga ainult rumal fänn annab alla. Mina ei anna.
Hala Madrid!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar