Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustTibladel peabki pohhui olema! Tegelt juba vaid sellepärast peaksid Fekaali poolt olema, et mingi eestlane finaali sai
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustIm going with staadium. Tibla oled.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustAinuke Eestlane kellel lootus meistrite liiga kuld saada ja sul on pohhui?
Peale Klavani pole Eestlastel sellist võimalust lähiaastatel kohe kindlasti kogeda?
Im going with staadium. Tibla oled.
Kommentaar
-
Algselt postitas sambaz Vaata postitusttule ütle mulle seda näkku, et ma olen tibla, tule
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTule ütle mulle seda näkku, et ma olen tibla, tule
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNetihiirod aastal 2018.. Dude sa oled kümnendi hiljaks jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTäiesti võimalik sõbrake. Ma lihtsalt natukene ei saa aru, miks mind kutsutakse tiblaks, sest ma olen toetanud ühte ja sama klubi 17 aastat ja nüüd äkitselt saab üks eestlane finaali ja ma peaks olema mingi hull patrioot ja värki või? Saagu platsile ja olge õnnelikud. Mind see ei huvita. Flora fännid peaksid ka kaasa elama, kui nende eluaegne Markus Jürgenson lööb neile ära või? Kummaline suhtumine.
Kommentaar
-
Eks ma oleksin võinud ka inteligentsem olla. Pikk tööpäev seljataga pole môtet kommenteerida.
Aga hiphiphurra sulle su teise vastuse eest. Vapustav. 17a klubi toetaja olnud. See tähendab ,et su vanus peaks olema juba piisav, et neti kommentaaride peale mitte keema minna. A võta näpust.
Point pole selles,et sa pead toetama. Igati loogiline ,et oma klubi poolt oled. Aga mõtle veidi oma raamidest välja ka.. Mis sa arvad kuna järgmine Eestlane CLi finaalis kasvõi pingil istub?
JuriM ûtles oma viimases postituses ilusti ära.
Minu poolt kôik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustEks ma oleksin võinud ka inteligentsem olla. Pikk tööpäev seljataga pole môtet kommenteerida.
Aga hiphiphurra sulle su teise vastuse eest. Vapustav. 17a klubi toetaja olnud. See tähendab ,et su vanus peaks olema juba piisav, et neti kommentaaride peale mitte keema minna. A võta näpust.
Point pole selles,et sa pead toetama. Igati loogiline ,et oma klubi poolt oled. Aga mõtle veidi oma raamidest välja ka.. Mis sa arvad kuna järgmine Eestlane CLi finaalis kasvõi pingil istub?
JuriM ûtles oma viimases postituses ilusti ära.
Minu poolt kôik.
Peace!
Kommentaar
-
vaatam seda homset siis. kaks sita kaitsega tiimi saavad kokku. väravaid igale maitsele.isiklikult pole vahet, klavan teeks ka tuju heaks. Samas saabki uusi väljakutseid suvel, kui peaksime kaotama. Ja kolmas järjestikune teeb jalgpalli igavaks ja paneks pedekaid reali fännama. Nagu juba näha on. Umbes nagu kui barcal olid hiigelajad //samas, kui ennustada..äkki on see Garethi finaal. Ta on päris heasse hoogu saanud.
Kommentaar
-
Seal Barcelonas on vist päris suured soolavarud:
Suuremad ajalehed räägivad, et Benzema võtab sisse koha pingil ja minnakse jälle teemandiga peale. Arvestades, kes on Liverpooli ääreründajad ja kui palju probleeme Juve tekitas selle formatsiooni vastu, siis tundub riskantne. Mina eelistaks pigem näha seda 4-3-3 aga ehk Zidane teab paremini. VAMOS!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar