Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tglt pole rc minekust ka midgi hullu. sest oligi Guti liiga kauaks ühele kohale mängima jäänud. Algul AMC, siis FC, siis DMC ja nüüd võiks ka LWB ära proovida.
aga eile järjekordne näide okseleajavast Rauuli puutumatusest kui temast palju aktiivsem olnud Owen välja vahetati 60\', mispeale isegi Bernabeu publik vilekoori lahti lasi
Niisis on meil jälle uus treener. Arrigo Sacchi siis. Pärast 96. aastat pole ausalt öeldes temast midagi kuulnud Aga eks näis kuidas ta meie staariarmee mängima saab. Itaalia 94. aastal pani ta väga ilusti mängima (nii palju kui mina mäletan). Aga nüüd võib karta, et klubisse lisanduvad ka mõned itaaliast pärit mängijad (ründajad muidugi). Nii et Totti ja Montella, tere tulemast..
Niisis on meil jälle uus treener. Arrigo Sacchi siis. Pärast 96. aastat pole ausalt öeldes temast midagi kuulnud Aga eks näis kuidas ta meie staariarmee mängima saab. Itaalia 94. aastal pani ta väga ilusti mängima (nii palju kui mina mäletan). Aga nüüd võib karta, et klubisse lisanduvad ka mõned itaaliast pärit mängijad (ründajad muidugi). Nii et Totti ja Montella, tere tulemast..
Kust sa seda kuulsid, et treener? Tegelikult on ta hoopis spordidirektor vms.
Kust sa seda kuulsid, et treener? Tegelikult on ta hoopis spordidirektor vms.
asuuh.. no siis võib ka nii olla. eila tv3-e uudistest jäi kõrva. aga sealt jääb ka palju muid huvitavaid asju kõrva
mis toimub? Solari Milani või ManU-sse? täitsa hullud ikka...
muide ma ei saa aru kuidas nii andekas vend nagu Solari seda pinginühkimist seal RM-s niigi kaua kannatanud on... ta peaks ikka oluliselt tihedamini platsile saama!
Kommentaar