(Varem või hiljem tulevad sammud ka valges särgis)
Ideaalsest oli asi kaugel aga mulle meeldis see variant hulga rohkem kui 90 minutit tuima pallikõlgutamist. Tsenderdusi peksti palju, kuid ma ei ütleks, et need "suvalised" olid. Bale, Benzema ja Casemiro said üsna mitmel korral korralikult löögile. Kindlasti oleks ägedam, kui väravad tuleksid Modrici 30-meetriste läbisöötude järel aga minu arust olid tsenderdused täna üsna efektiivsed. Meite mehed peksid samuti kaugelt peale aga Modrici löögid maandusid publikus, Casemiro ühe korraliku kauglöögi tõi Barca igavene varuväravavaht ära.
Erinevalt Benzemast, Bale'ist ja teistest seppadest tuli VJ ja võttis mehi natuke ette ka. Värav oli küll koba, kuid tema söödu pealt teenis Benzema penalti. Benzema passiivsus kastis ja üldiselt madal enesekindlus (sama käib ka Bale'i kohta) võiks just penaltipunktilt saada väikest abi aga millegi pärast lööb Ramos neid. Peale seda esimest väravat tuli väike pingelangus ja võeti asju veidi julgemalt juba. Minu arust on ta välja teeninud võimaluse järgmises mängus alustada, Zidane'i ja J-Lo käe all oleks see kindlasti mõeldamatu, kuid äkki Solari laseb proovida.
Kommentaar