Esimene poolaeg oli minu jaoks Solari aja parim. OK, ära löödi vaid üks aga võimalusi oli kõvasti, triibulistel polnud midagi. Poolajal tegi Setien muidugi omad järeldused. Benzema vigastus enam halvem ajal vist tulla ei saanud. Solari vaatas kuni Betisi väravani tuima näoga pealt, kuidas vaevu oma kastist välja saadi. Ma pole kõige suurem Isco talendi austaja aga ma ei arva, et meil läheb nii hästi, et me võime igasugu Brahimme ja Cristo Gonzaleseid (teine poolaeg mängiti põhimõtteliselt kümnekesi, midagi pole teha, antud härra tase on ilmselgelt ebapiisav) nailbiteris mängitada aga Isco hoiame pingil. Ceballos kuni selle karistuslöögini esines tuntud headuses. Teeskles ta vist infarkti vahepeal ja keerutas end kohapeal ilma selge põhjuseta aga olgu Allah selle värava eest tänatud.
Vaadates Solari otsuseid-valikuid teisel poolajal, siis tuleb vist kahjuks tõdeda, et esimene oli lihtsalt pime õnn või mingite kõrgemate jõudude töö:
Vähemalt ei pea täna jälle viike alahindama.
Vaadates Solari otsuseid-valikuid teisel poolajal, siis tuleb vist kahjuks tõdeda, et esimene oli lihtsalt pime õnn või mingite kõrgemate jõudude töö:
Vähemalt ei pea täna jälle viike alahindama.
Kommentaar