Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
\"But the Madrid players, with Luxemburgo using a walkie-talkie, wouldn´t take long to build a gap.\" - Luxemburgo üritab ka Euroopas jälle raadiosaatjat? Kaua siin kulub enne kui see ära keelatakse:P
Niisiis.. Luxemburgo ütles, et Beckhamil pole tema meeskonnas kohta. Samuti pole ka Oweni saatus kindel, sest temalt soovitakse rohkemat näha. Luxemburgo on julge mees, aga samas olen ma temaga üsna nõus. Owenile võiks ju veel võimaluse anda, kuid Beckham hakkab ennast täielikult ammendama. Särgid müüdud, minek!!
Niisiis.. Luxemburgo ütles, et Beckhamil pole tema meeskonnas kohta. Samuti pole ka Oweni saatus kindel, sest temalt soovitakse rohkemat näha. Luxemburgo on julge mees, aga samas olen ma temaga üsna nõus. Owenile võiks ju veel võimaluse anda, kuid Beckham hakkab ennast täielikult ammendama. Särgid müüdud, minek!!
sama jutt mis chelsea teemas! paluks allikat enne kui midagi välja pasundate!
becks võib kergelt rahutu olla küll, vastasel juhul poleks täna guardianis sellist kiss-ass maiguga \'pikendage-mu-lepingut-eks\' lugu. kusjuures pressikas oli esmakordselt lausa hispaania keeles!
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
aga erts kui see peaks nii olema siis mis oleks sinu järgmine lemmik?Chelsea?
lihtsalt uudishimu.ei mingit irooniat.
lihtsalt et sulle veidike enda eelistusi lahti seletada.. jah, jälgin eriti klubisid kus mängivad mulle sümpaatsed mängijad. hetkel siis RM ja NU, mingil määral ka C. nüüd kui räägitakse siin gloorihanterlusest siis NU puhul pole nagu mõtet seda gloorit eriti hantida ju või kuidas? kui üldistada, siis euroopas hoian alati pöialt inglise klubidele ja kui need välja pudenevad nagu tavaks, siis hispaania klubidele.
aga RM oli sümpaatne juba enne Beku sinnaminekut... ja jääb ka pärast lahkumist, mida hetkel küll silmapiiril ei näe.
sport.etv.ee vahendas sellist uudist. kahjuks polnud nemad oma allikaid alla pannud.
nii, aga soccernet.com vahendab Graveseni agenti, kelle sõnul on Gravesen peaaegu kindlalt minemas Madridi, kuid küsimus on selles, et kas suvel vaba vahetusega või juba nüüd 2 miljoni naela eest. Agent ise arvab, et Real Madrid ei oota suveni-. Samas evertoni asjapulgad väidavad, et RM pole ühendust võtnud. (RM siis Real Madrid).
Algselt postitas erts
Algselt postitas dannar
sama jutt mis chelsea teemas! paluks allikat enne kui midagi välja pasundate!
Kommentaar