Selle hooaja parim uustulnuk Reali- VAR! VAR võetakse kohtunike poolt kasutusse vaid juhul, kui on kasvõi imetilluke võimalus Reali kasuks penalti määrata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustVastupidi. Madridi surve Var kohtunikele on olnud päris edukas. Lõppeks on var vaid video.
Üldises plaanis vist suhteliselt teenimatu võit, mängu ise ei näinud aga hailaidid on sisuliselt puhas Levante meeste raisatud võimaluste kompilatsioon ja kohtunike šõu. Ma esimesest penaltist saan ehk isegi aru (ma ei pea selle käe üles tõstmist vajalikuks) aga ma mõistan ka neid, kes seda andnud poleks. Kuna kohtunik otsustas seda penaltit algselt mitte anda, siis VARrimise järel tundub selline otsus üsna kummaline. Teine oli muidugi 100% huumor, kuigi selline hoojalg just väga ohutu ei tundu.
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustNoh siis vanemad televaatajad mäletavad Pepe fantoom viga Alvese vastu kunagi ammu.
If you ever see me go off on a stretcher then run back on to play, I give everyone on here the green light to hit me with a two-footed tackle. - Rio Ferdinand
edit: väike hint irvhammastele, päris kindlasti näitas ülekandes casemiro üsna muhelevat nägu ise maas aeledes.. seda liikuvat pilti saaks veel aastaid kasutadaFábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAastast aastasse üks ja see sama möla. Sa ise ei väsi ära?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustVar on aastaid juba La Ligas kasutusel? Kuidagi kokkusattumus on see Madridi jura siin paar nädalat tagasi ja eilsed otsused. kurb on, et see tõendab, et selline surve, mis ajakirjanduses peale pannakse, tegelikult töötab ja seda nüüd ka VAR puhul. Palju kisa ja vähe villa ei päde, kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOn sul on muidu väga valus? Või lihtsalt liiga palju vaba aega?
P.S ja veel. Jätka samas vaimus, kus mingit sisulist küsimust saab alati pöörata isiklikuks. Saad järgmine aasta ka mõne tiitli."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustVar on aastaid juba La Ligas kasutusel? Kuidagi kokkusattumus on see Madridi jura siin paar nädalat tagasi ja eilsed otsused. kurb on, et see tõendab, et selline surve, mis ajakirjanduses peale pannakse, tegelikult töötab ja seda nüüd ka VAR puhul. Palju kisa ja vähe villa ei päde, kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustSilmakirjalikkuse kõrgem pilotaaž... kõrgeim ei julge praegu öelda, kuna ilmselt vähem kui paari nädala pärast vaatan ka seda kui kukesuppi. Siin umbes kahe aasta eest oli põhi-saemeheks ju Pique.. ma usun, et mu mälu ei peta, kui ma väidan, et isegi sina olid üks nendest, kes seda üritust takka kiitsid ja Matrossovit tegid, kui keegi antud tegevust ründas. Surve ajakirjanduse jms kaudu töötas ka siis juba üsna hästi, tõenäoliselt isegi varem. Puändiks veel üllatunud nägu, kui keegi selle jutuga puu taha palub minna."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustSelle hooaja parim uustulnuk Reali- VAR! VAR võetakse kohtunike poolt kasutusse vaid juhul, kui on kasvõi imetilluke võimalus Reali kasuks penalti määrata.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustWtf? Kaks aastat tagasi Pique ja VAR? Jää, palun, teemasse. Lihtsalt tundub, et VARiga, mis mulle endale tundus ikkagi positiivne algatus, läheb nagu teiste La Liga tegemistega- lõppeks tehakse ikkagi otsuseid selle alusel, kes kõvemini kisab ja kellel on hoovad. Vaata ka Punkti postitused Atleti teemas- reeglid sageli puuduvad, neid asendavad ad hoc otsused, mis on kahtlaselt eelmiste nädalate pealkirjade nägu. Silmakirjalikkuse võid endale sooja panna, vana plaat.
Kommentaar
-
Üks asi on vaielda, et VAR ja kohtunik soodustavad Reali. Teine asi on loogika ja reaalsus. Mõelge nüüd ise, Papa Perez maksis? Meedia on süüdi? no kuulge lõpetage ära ja võtke mõistus pähe. Miks peaks üldse kohtunik(ud) Real Madridi soodustama? Kui meedia on selles süüdi siis peaks ju toimuma vastupidine? Meedia väidab, et kohtunikud soodustavad Reali liiga palju, seljuhul peaksid kohtunikud ka rangemad olema aga nii pole ju ? Asi on igalpool nii, alles hiljuti lugesin Real Madridi redditis ühte teemat kus vaieldi selle üle, et igalpool taoline jama. Üks arvas, et ainult sotimaal soodustatakse Celticu ja Rangersi, oli päris üllatunud teine, et see igalpool. Samas mainisite VAR statistikat, ei imesta kui selles tabelis oleks mõni teine tiim Atletico, Reali, Barca asemel tipus, sest ka mujal mängudes on kaebusi..
Põhiküsimus on muidugi selles, kas eelmisel hooajal oli kohtunike eksimusi rohkem kui praegu? Pigem vist mitte, ka "Kohtunikud hispaanias" kategooria on vaiksemaks jäänud ja sealgi viimased teemad hoopis kus kohtunik eksis Atletico ja Reali vastu.
teha mõni postitus VARi ja kohtunikke eksimusest on okei aga siukest spämmi korraldada nagu siin ja Atletico kategoorias on lamp. Siin vaidlemine ei muuda midagi. või siis tehke mingi VAR kategooria aga jätke klubi kategooriad puhtaks. Aitäh.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas Emv Vaata postitustOn sul mingi statistika? Et mitu VAR otsust on olnud valed? Mitu subjektiivsed ja mitu on siis õiged? Või lahmid niisama, sest sulle ei meeldi, et Reali kasuks oli VAR otsus?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustSul tundub olevat. Üldiselt head dialoogi jätku.
P.S ja veel. Jätka samas vaimus, kus mingit sisulist küsimust saab alati pöörata isiklikuks. Saad järgmine aasta ka mõne tiitli.
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustWtf? Kaks aastat tagasi Pique ja VAR? Jää, palun, teemasse. Lihtsalt tundub, et VARiga, mis mulle endale tundus ikkagi positiivne algatus, läheb nagu teiste La Liga tegemistega- lõppeks tehakse ikkagi otsuseid selle alusel, kes kõvemini kisab ja kellel on hoovad. Vaata ka Punkti postitused Atleti teemas- reeglid sageli puuduvad, neid asendavad ad hoc otsused, mis on kahtlaselt eelmiste nädalate pealkirjade nägu. Silmakirjalikkuse võid endale sooja panna, vana plaat.
Kui ma nüüd võtan antud teema kokku, siis jah, VARi rakendus praegusel kujul on ebamõistlikult lahendatud, palju on ebajärjepidevust ja eksimusi. Jah, ka need videokohtunikud on üsna tõenäoliselt meedia kaudu mõjutatavad. Kuid see ei ole kaugeltki esimene või laiahaardelisem katse neid mõjutada, sarnaseid üritusi näeb kindlasti ka tulevikus. See viimane lause on minu arust kõige ebaolulisem sellest teemast üldse, aga millegi pärast jääb mulle väga selge mulje, et nii sina kui Punkt väidate tungivalt vastupidist ilma ühegi argumenteeritud motiivita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTeiega arutamine sisulistes teemades on täiesti lootusetu juhtum. Viimastel aastatel on jäänud mulje, et Barcelona on see kõige õigem ja ausam klubi maailmas, kus mängitakse muidugi maailma ilusamat jalgpalli. Barcelona mängijad ei daivi ja juhtkond on alati kõige ausam. Barcelona akadeemia toodab alati kõige kvaliteetsemaid mängijaid. Barcelonale tehakse alati koguaeg liiga ja muidugi on selles süüdi alati Pereze rahakott või Madridi mõjutused kohtunike suunal. Ja üleüldse see eesti Barca fännide Reali vihkamine on nii fake kui üldse olla saab. Väga juustuse mulje jätab.
Märkisin, et VARi teemaga on läinud kahjuks nii nagu nii mõnegi asjaga La Ligas ja Hispaania vutis- tahtsime parimat, aga välja kukkus nii nagu kukkus, st võeti süsteem kasutusele, hea, aga paljud asjad on siiski läbi mõtlemata või julgemalt öeldes, kui kuskil nähti võimalust kahvel vahele lüüa, siis seda ka tehti. tõmmati saag ja kampaania käima ning mulle tundub, et ollakse nii tagasi kohas, kus süsteem on nn miles away sellest, mis ta peaks olema ja kui nii edasi läheb, muutub pigem juba koormaks ja toob kasu asemel kahju."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar