Põhimõtteliselt on ju, seda saab ju kasutada siis kui tahad, aga noh kui klubi ei taha seda käivitada siis on teistel klubidel ka õigus seda mängijat osta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Real Madrid ehk üks parimatest klubidest nii korvpallis kui jalgpallis maailmas on jäänud ühe asjaga maha kuid nüüd siis saab ka see teoks. Nimelt communicado official:
Real Madrid will have a women's team after agreeing to buy recently promoted CD Tacón with effect from 1 July 2020.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustDonny van de Beeki ümber on nüüd suur kisa tekkinud
Kommentaar
-
Wesley Sneijder | “I spoke with Donny about Real Madrid C.F., the most beautiful club in the world. No debate. If you just only look at their history, at Real Madrid it’s all perfect. If you drive on their training ground it feels like a fairytale. He deserves this transfer.
Ödegaard on ka kaheks hooajaks Real Sociedadi laenule minemas, ametlik kinnitus peaks tulema paari päeva jooksul
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMa ei tea, mida ksf! Goakjie Ceballoses näeb. Itaalia U21 vägistamine minu silmis tema väärtust ei tõstnud. Jookseb ringi palju aga enamasti kasutult, vahel isegi oma meestele kahjulikult. Kui meemiväärilised lahendused oleksid BdO peakriteerium, siis oleks Ceballos vähemalt esimese kolme hulgas. Ei saa välistada, et ta suudab oma produktiivsust lähiajal tõsta, kuid praegu ma küll ei näe mõtet teda taga nutta.
.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustBenzema on Realis juba 10 aastat! Pole paha.
Kommentaar
-
Kindlasti mitte klubi või seniste peatreenerite poolt.. see on selline fännide folkloor rohkem.Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas Faraday Vaata postitustKindlasti mitte klubi või seniste peatreenerite poolt.. see on selline fännide folkloor rohkem.
Minu jaoks kindlasti top 5 klassikalise nr.9 hulgas koos meie poolakaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Faraday Vaata postitustKindlasti mitte klubi või seniste peatreenerite poolt.. see on selline fännide folkloor rohkem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar