Algselt postitas RichardVonMadrista
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Miks ma olen ebarahul? Ma tõesti loodan, et siin foorumis pole Madridistasi kes mõtlevad "aga barca kaotas ka punkte". See oleks pidanud olema kindlad 3 punkti !
Täiesti sisutu mäng, võimalusi ründes vähe (olgugi, et 2 ees..). Söödud ei lähe kohe üldse millegipärast kohale, eriti Kroosil.
Sambaz ehk oled sa liiga harjunud eelmise hooajaga (meil siiski mõned ostud turul tehtud) või jätkuvalt imetled Zizou kolmikvõitu euroopas aga saa aru aeg on edasi minna. Vazques, Casemiro olid toona võtmed aga iga võti hakkab millalgi roostet külge võtma!
No oleme ausad. Mängupilt oli jube! 3 esimest mängu ja kuninglikul klubil kõigest 5 võimalikust 9. punkti ja kõigest alles Celta Vigo, Valladolidi ja Villarreali vastu!
Mees keda taheti maha müüa meedia ja Zizou sõnul hetkel tassib Reali koos teise kriitikat saanud pranstlasega. Normaalne
vähemalt midagigi head sealt klubikontorist see hooaeg peale hazardi ostu
kohtunik oli ka paras pask. istu sisse mis moodi see viimane kollane bale'l viga oli? tont sa annad selle eest punase v, raudselt real kaebab asja edasi. Vapsjee hõre lineup varsti. ainus positiivne asi oli, et kindlasti oli see mingi rekord mis aja jooksul saadi kaks kollast.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
actually võin bettida, et jovicist saab selle hooaja lõpuks halvim ründaja kes Real üldse soetanud on, no sorri Morata, Mariano, Mayoral, RDT, Jese, Chicarito - neid nimesi oli lisaks koosseisu paberil olevale ka platsil näha
jah okei väravaolukorras andis jovic pre-assisti aga point on siiski olemasReal Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Courtois oli nali. Teist mängu järjest, täielik feil. Kobistab lihtsalt suvaliselt palle.
Ramos-Varane paar ei toitnud eile. Mõlemad oleks nagu äärekaitset mänginud, keskelt oli ruumi maa ja ilm.
Ramos oli rünnakul samas veidi parem/aktiivsem.
Mendy oli jõhker. Kroos on vist lihtsalt vana juba? Nagu ei jõua. Teeb kaks kolm kiiret liigutust ja siis longib.
Kuigi skilli on - tahaks näha rohkem keskvälja tööd.
Vasquez - oli koguaeg pildis - nagu teeks midagi, tegelt ei teinud mitte midagi jälle. Palli kätte ei saa, lüüa ei julge. Aga no rapsib meeletult, selles mõttes annab midagi nagu juurde kaitsesse.
Jovic - täielik auk. Näha polnud, midagi eriti ei teinud (ok, ühe söödu andis).
Benzema sama mis Jovic - aga söötu ka ei andnud.
Bale - ainus mees, kes peale julgeb lüüa - ja mitte kehvasti. Parim mees väljakul.
Aga jama on sama, millega eelmine hooaeg lõppes. Mängu nagu on, siblimine käib - aga normaalseid võimalusi ei teki, kombineeritakse üle. Ja kaitses üks-kaks rämedat eksimust tuleb alati. Siis on joppamise asi, kas vastane ära kasutab, või mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustactually võin bettida, et jovicist saab selle hooaja lõpuks halvim ründaja kes Real üldse soetanud on, no sorri Morata, Mariano, Mayoral, RDT, Jese, Chicarito - neid nimesi oli lisaks koosseisu paberil olevale ka platsil näha
jah okei väravaolukorras andis jovic pre-assisti aga point on siiski olemas
Kommentaar
-
Jovicile tuleb lihtsalt aega anda. Kui korgi lahti saab pudeli pealt, küll siis hakkab tulema. Mina veel ei muretse. Mendy oli uskumatult hea, aga Marcelost kahju. On teinud päris head mängud ja nüüd mõlemad on heas vormis ja peavad heitlema LB koha üle. Navasest on lihtsalt kahju, sest Courtoisi terve ülejäänud hoooaeg läheb samamoodi edasi. Saast.
Richardi võrdlusest ma ka päris täpselt aru ei saanud. Morata meeldis väga, lihtsalt ei sobinud hästi Ronaldoga koos platsile. Mariano potensiaal lihtsalt pannakse talle taha. nahui ta tagasi toodi sealt Lyonist kohe kui mängu aega ei anta. Mariano hea hoog tuligi Lyonist selle pealt, et sai palju mänguaega. Kurb
Kommentaar
-
Eiläinud vist tundigi mööda eelmisest postitusest. Navas ametlikult Psgs. (navase ja psg fb)
Ja hetkel pole veel Real isegi midagi öelnud meedias. Ärasaatmisest rääkimata. Navas oli super mängija ja minu jaoks legend, ei saa aru mida näevad paljud courtoisis. MA VIHKAN KUI KEEGI MUUDAB MIDAGI MIS ON HEA! Võite mind kutsuda plastic fänniks vms, elasin üle oma idooli (ronaldo) lahkumise aga navas on liig mis liig. Käigu pekki see Real! Naersin kuidas PSGl ja ManCityil puudub sisu ja vaatab vastu ainult raha siis hetkel on ka selleks muutunud Real. Kahju on. Järgnev pole emotsioonide pealt vaid puhas reaalsus, lootus sureb küll viimasena aga see hooaeg Zizou kaotab töö, keegi kolmikust (ramos, kroos, modric) lahkub hooaja lõpus ja real ei võida ühtegi karikat kui just cdr. Mark my words. Lähen nüüd rahunemaReal Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Ma võtaks nii pidi - kutt on päris palju kaitsjate jama koristanud ja minu arust ongi hea, et ei tulnud downgrade Hiina liiga või MLS moodi või ka mingi Primeri Stoke klubi moodi . Seega PSG on suht hea valik ja usun, et tema kestab seal kauem kui Buffon.
usun,et ML Bernabeu siiski austab teda ja laulavad või aplodeerivad talle kas just nii kõvasti kui omal ajal Redondole aga ikkagi sarnaselt.
Belglasele sooviks ka tiba paremat õnne, ei taha paha ja solvates ei ole ka ise juu parem inimene. Tegalt peale Lopezt polegi nagu nendes teistes vv sellist talenti näinud.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar