Vastus teemale \'Real Madrid\'
ja kuni Zidane`i väljevahetamiseni oli ka kõik ok, seis oli 0-0. Zidane väga hästi ehitas mängu, pall püsis rohkem reali käes ja oht, et juve lööb värava ei olnud eriti suur. Pärast Zidane lahkumist hakkas real kergemalt suruma. Siis lonkas Beckham ka väljakult ära ja kadus veel üks stabiilselt tegutsenud lüli väljakult. Tõsi, Solari sekkus hästi (nagu alati), aga no Solari ja kaitse... need sõnad ei sobi kahjuks kokku. Draama järgnes... terve mängu isetsenud paksmagu jäeti platsile ja välja võeti hoopis Raul. Ronaldo, kes samuti pole töövõime poolest tuntud, arvas, et nüüd kui väravat lüües esikaanele ei saa, siis saab punast kaarti teenides.
Üldiselt olin 100% veendunud, et Real läheb edasi kuni Zidane`i välja võtmiseni. Ma ei tea, miks seda tehti. Selle hetkeni mõtlesin, et luxemburgo on mehed mängima pannud, kõik mängisid nii taktikaliselt kui tehniliselt väga küpselt. Aga täpselt hetkeni, kui ta otsustas hakata vahetusi tegema.
Algselt postitas -Marko-
Vaat mis juhtub, kui Owen\'i alles nii hilja platsile lasete.
Skoori ei tule.
Vaat mis juhtub, kui Owen\'i alles nii hilja platsile lasete.
Skoori ei tule.
Üldiselt olin 100% veendunud, et Real läheb edasi kuni Zidane`i välja võtmiseni. Ma ei tea, miks seda tehti. Selle hetkeni mõtlesin, et luxemburgo on mehed mängima pannud, kõik mängisid nii taktikaliselt kui tehniliselt väga küpselt. Aga täpselt hetkeni, kui ta otsustas hakata vahetusi tegema.
Kommentaar