Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ega jah, Ronaldo on ülisuur kaotus Realile. Raul küll samamoodi kõmmutama ei hakka, kui Ronaldo. Muarust plegi Realis Ronaldole väärilist asendajat. Salgado ka ei mängi 10 päeva.
kas soldado cl-s mangida saab? reservi eest loob mees kull iga mang varava
Mis mõttes saab? Registreeritud on ta küll. Ja isegi ühe värava löönud ju.
Soldado saab küll mängu lihtsalt iga mäng ta ei saa mänguaega . Realil on väga palju vendi kes on väga head ja ei saa iga mäng mängida! Näiteks varumeeste pingil istauvad gravesen guti robinho diogo woodgate! Ühes mängus saab teha 3 vahetust nagu teada mitte 6 ! Kõik ei mahu lihtsalt ühes mängus platsile
Salgado, Ronaldo ja Ramos ei mängi. See tähendab, et alustavad Robinho, Diogo ja Woodgate, mis peaks algkoosseisuks tähendama:
Casillas
Diogo-Woodgate-Helguera-Carlos
BEckham-Garcia-Baptista-Zidane
Robinho-Raul
Salgado, Ronaldo ja Ramos ei mängi. See tähendab, et alustavad Robinho, Diogo ja Woodgate, mis peaks algkoosseisuks tähendama:
Casillas
Diogo-Woodgate-Helguera-Carlos
BEckham-Garcia-Baptista-Zidane
Robinho-Raul
Mkm. Lõpuks on Luxe aru saanud, et Baptista tuleb ründesse panna.
Nii et midagi sellist vist:
ma ütlesin juba ammu, et Baptista on ründaja, mitte mingi kaitsemängija kusagil keskväljal...see mees oli ju Sevillas põhiründaja
Nii tore ju. Aga minu toonist ei olnud võimalik seda välja lugeda?
Minu arvates me juba algul rääkisime, et ründes temast ikka palju rohkem kasu...
Nii et eriline Sherlock sa nüüd küll selle pärast pole.
Guti norm vana, aint ei meeldi mulle eriti.
Tegelt tahtsin öelda seda, et põhis mängides ta on pask tavaliselt. Seega oleks vist parem, kui ta sekkuks varust.
Kommentaar