Vastus teemale \'Real Madrid\'
Kuule sina, filosoof, mine aja oma mitte just kõige targemat juttu seal kaugemal, Chelski teemas. Sa oled lihtsalt kade, et nii odavalt maailmaklassi kuuluva mängija saime.
Ja Madridis on Baptista pigem poolik, kui ründaja.
Algselt postitas eestimees
mis asja rui costa ründaja? see on küll hästi öeldud. baptista ikka ründaja mitte poolik. ronaldo küll pole vigastatud........sa küll oled asja teadja meil
Algselt postitas dannar
Ronaldo on üsna tihti vigastatud, Raul peaegu hooaja lõpuni katkine, Robinho ja Baptista pole puhtad ründajad. Samamoodi võiks nimetada Milani ründajateks Rui Costa ja Kaka. Barcelonas lisaks Eto\'ole, Larssonile, Maxile ka Messi, Ronaldinho, Giuly ja iniesta. jne jne. Ma nagu ei saa aru, et miks hetkel täiesti olematu ründeliiniga Real ei tohi osta uut ründajat? v on lihtsalt tore siin ila ajamas käia?
Algselt postitas eestimees
ma ei saa aru nüüd ronaldo robinho raul soldado baptista ja cassano? kes neist siis ära läheb? soldado lükatakse real B´sse tagasi ning kas sisi ronaldo müüakse maha Interisse? arvan et cassano ego on neist kõige suurem
ma ei saa aru nüüd ronaldo robinho raul soldado baptista ja cassano? kes neist siis ära läheb? soldado lükatakse real B´sse tagasi ning kas sisi ronaldo müüakse maha Interisse? arvan et cassano ego on neist kõige suurem
Ja Madridis on Baptista pigem poolik, kui ründaja.
Kommentaar