Real Madrid kaotas Lyon'ile teenitult igati rahul selle tulemusega
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas errteekaa Vaata postitustReal Madrid kaotas Lyon'ile teenitult igati rahul selle tulemusega
Kommentaar
-
Üsna "capellolik" võit jälle. v mai tea ka. Igatahes palli vallati pea kolmveerand ajast, vastased midagi korda ei suutnud saata ning ka RM-i poolne mäng oli ümmargune.
Esimesel poolajal oli ainult üks hea võimalus ning seda Ruudil, kelle löögi Riesgo imetõrjega ära lõi. Silma jäi Reyes (poiss on jube hästi RMi sisse elanud) ning üllatu-üllatus Raul, kes tegi üsna ilusa mängu viimaste aegade kohta. Võitles ning andis ilusaid sööte ja muud tilulilut.
Väravad sündisid siis teisel poolajal ning esmalt keerutas Reyes karistuslöögi väravasse ning lisaminuteil oli kogu Sociedad vastaste karistusalas ning Becks sai üle poole väljaku üksinda Riesgoga vastamisi ja lõi ära.
Sociedadile anti punane kaart, mis oli üsna kaheldav otsus. Mina oleks pigem andnud kollase, kui sedagi, sest tegelikult polnud viga eriti tõsine. Kahe mänguga on Reali vastastele antud kolm punast, mis on natuke naljakas.
Robinho paistis lõpuks ka silma ning tegi paar head läbimurret ning ka söödud hakkavad oma mehi leidma.
Lisaks pean märkima, et RM-i rünnak Ruudiga on silmale ilusam jälgida, kui RM Ronaldoga, sest Ronaldo suudab mängu enamasti ise ära teha, kuid Ruudi jaoks peab selle võimaluse selgelmalt ette tooma ning seetõttu on kogu meeskond ka rohkem rünnakul, mis on alati tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustEile mängiti mustade käepaeltega ning nüüd tean ma ka miks. Nimelt suri Oscar Minambresi isa. Lihtsalt teadmiseks noh
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustKui hommikul lugesin , et Flores plõksib niisama Reali kallal siis ok, savi, aga kui veel Villa Taavi ka sarnaselt plõksis siis mida kobinat, tigedaks ajab.
Kommentaar
-
Keegi võiks Ronaldo maa peale tagasi tuua. Lubas see hooaeg hispaania liigas 30 lüüa, aga ta ei löö nii palju isegi 2 hooaja peale kokku.
Juba enne eelmist hooaega, kui ta oli terve, lubas lüüa 35 väravat hooajal kokku...siis ma juba sain aru, et tegemist utoopiaga.
Sama nagu lubaks, et Real võidab hispaania või CL liiga
Kommentaar
-
Algselt postitas avscol Vaata postitustKeegi võiks Ronaldo maa peale tagasi tuua. Lubas see hooaeg hispaania liigas 30 lüüa, aga ta ei löö nii palju isegi 2 hooaja peale kokku.
Juba enne eelmist hooaega, kui ta oli terve, lubas lüüa 35 väravat hooajal kokku...siis ma juba sain aru, et tegemist utoopiaga.
Sama nagu lubaks, et Real võidab hispaania või CL liiga
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar