6 kuud klopsib Cicinho telekapuldil nuppe et leida jalgpalli naitavat telekanalit voi siis kaib tribuunidel end oma kohalolekuga naitamas
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustPoolaeg siis DERBYS 1:1 Raul lõi kolli
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustLõppseis ka sama. Guti pani kuuldavasti hullult täkku täna.
Kommentaar
-
Guti oli kindlalt meeskonna parim. Vhemalt esimesel poolajal. Vastased teenisid tema vastu 3 kollast kaarti, kuid tema kaela jääb ka parima võimaluse luhtamine, kui Guti otsustas täiesti vabalt positsioonilt Ruudile sööta, kuid hollandlane polnd selleks valmis.
Üsna nigel mäng oli. ainus, mis rõõmu tegi, oli Rauli järjekordne värav
Kommentaar
-
taitsa nous Dannariga. Guti teenis vist 4 kollast kaarti vastastelt valja. samas, mis sest kasu oli, sest Ramos oskas ise punase hoopis hankida.
aga lookidega oli vist ikka vaga hapu seis- esimese poolaja keskel oli vist 0 looki varavale, vastaste 8 vastu. ja lopus vois see seis isegi hullem olla.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Nii halba mängu pole ma ELU sees Real Madridilt näinud. Mitte ühtegi pealelööki ja ühesõnaga MITTE midagi. Capello rokkis ka. Ruud oli terve mäng 0 ja selle asemel, et kedagi kiiremat ette panna, saadetakse sinna (khm) Ronaldo kõrvale. Õudne.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNii halba mängu pole ma ELU sees Real Madridilt näinud.
nõus. vaatasin 2. poolaega mingilt streamilt ja noh.... nagu puujalad raisk, ausõna. kõik v.a 4 kaitsjat olid täielikud s**akotid. masendav.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustnõus. vaatasin 2. poolaega mingilt streamilt ja noh.... nagu puujalad raisk, ausõna. kõik v.a 4 kaitsjat olid täielikud s**akotid. masendav.
Kommentaar
-
Ronaldo saadeti platsilt seepärast:
Ronaldo küsis kohtunikult, et miks Ruudile kollane anti (mina ka sellest täpselt aru ei saanud). Kohtunik ei vastanud ning Ronalts ütles kohtunikule seepeale, et ta on fenomenaalne Kohtunik sai seepeale kurjaks ning andis talle teise kollase. Lahe, vähemalt ei saa Barca vastu kaks posti korraga väljakule
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar