Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustpaistab et jaanuaris on Fluminensest tulemas Marcelo, 5 aastaksCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMis keegi on vahepeal taas eurooplaseks saanud?
Kommentaar
-
Suri Ferenc Puskás.
Sportnet hiilgab huvitava statistikaga - "Reali eest peetud 528 kohtumises lõi ta 512 väravat."
Wikipedia aga ütleb nii: "During eight seasons with Real, Puskás played 180 La Liga games, scoring 156 goals.""You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
BBC väidab sama.
83 goals in 84 games for Hungary
Clubs: Kispest Honved (354 apps, 357 goals)
Real Madrid (528 apps, 512 goals)
E: whatthehell, see sinu wikipediagi väidab sama. Liiga ei ole ju ainus võistlus, kus klubid mängivad.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Selle lehe peal ei leidu numbreid 528 ja 512 (või siis olen mina pime või mu arvuti otsingufunktsioon ei tööta). Väga imelik. Ja kui liigas mängis ta klubi eest 180 kohtumist, siis kuidas on võimalik, et euromängudes ja karikamängudes lisandub kaks korda sama palju mänge juurde?
Asi huvitab mind lihtsalt, tahaks selgust - keegi teadjam oskab kommenteerida?
Edit - lorenzo sai vist pihta... kahes klubis kokku võis küll nii olla. Aga siis võiks socceneti avalehe uudise ka vastavalt täiendada"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Enne olid teised numbrid seal.
Ning tekstis ütleb: "During eight seasons with Real, Puskás played 180 La Liga games, scoring 156 goals."
Nii et artikkel on vastuolus endaga."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Cassano on siis jälle meeskonnas tagasi. Becksi pärast ei pea seekord muretsema, sest ta on katki. Ronaldo ka. Üldiselt on Racing selline meeskond, kes võib osutuda väga halvaks ja ebamugavaks vastaseks, aga loodetavasti suudab RM korralikult mängida ning RVNile jälle hunniku võimalusi jalale mõõta
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar