Adios Beckham! on spordilehtedes kirjas. Playboiss käis koos oma naisega maailma kõige värdjama näitleja pulmas Rooma lähistel, kuigi Capello nõudis temalt Madridi jäämist ning põlve ravimist. Vohh. Nõndaviisi siis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
noh jah. omal moel on sul õigus, kuid samas on tegu siiski töösuhtega. ma arvan, et sinu ülemus poleks ka suurt õnnelik, kui sa oled nö. haiguslehel, aga kohtaks sind ollikas õlleklaase kellegi pähe purus peksmas. onju. Sellega seoses meenub kunagine Fergusoni ütlus, et David on tglt tore poiss, aga kui ta selle tsikiga koos elama hakkas, läks asi käest ära.
* tsitaat on mälu järgi esitatud ja vabatõlkes.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustno õlleklaas oleks muidugi liiast! aga lihtne roomaskäik ja veel pulmas, mitte mingil sünnipäevalabrakal. sõbra pulm ikka peaks olema tähtis sündmus. club comes first, aga kui sa niikuinii vigastet siis erandeid võib ju teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustsee pole antud juhul absull tähtis. inimesel on ju ometigi vaba valik sõprade suhtes, või jalgpalluritel pole see nii?
Kommentaar
-
nalja teed???
mees on oma pingilejätmisega minu arust väga hästi (isegi eeskujulikult) toime tulnud. nüüd alles on moment käes kus mõõt hakkab vist täis saama... aga no selleks on ka põhjust... just nimelt et robinho ei ole ju "temast korralikult üle"! mõttetud triblingud, mis tavaliselt lõpevad palli kaotamisega. kui becks oleks terve selle hooaja pelanud nagu varem, oleks tal ka assiste arvatavasti rohkem. aga nii see on, et treener otsustab, kes pelab, kuid mina roteidiks robinhot-rauli-becksi-reyest-cassanot rohkem kui seda härra crapello teeb. tegu ikka suht võrdse klassi mängijatega.
käitub totaalse staarina??? põhjenda millal seda on juhtunud. nagu ütlesin mees on just kõvasti need kuud tööd teinud trennis ja pole piiksugi teinud, kui jälle 7-8 min mängida saab. vahepeal mingi frustratsiooni jutt oli, aga see on ju loomulik. vähemalt on ta oma kommentaarides jäänud ametlikult vaoshoituks nagu peab. mitte ei saatnud crapellot sinna kuhu cassano, mis on ka tegelt mõistetav käitumine...
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKokkuvõttes ongi, et parem on ta ära saata.
Kommentaar
-
Erts, ma olen sel hooajal näinud kõiki (v.a. esimene voor Ecija vastu) Real Madridi mänge ning ma luban sulle, et RM on kõige ohtlikum Robinhoga. See, et ta triblab ja annab valesöödu, pole üldse õige, sest tema puhul võtab ta alati enda peale 2-3 vastase mängijat, mis tekitab vastase kaitsesse meeletult auke, mille omakorda RVN ära kasutab. Beckhami väljakul viibides muutub mäng suhteliselt aeglaseks ning üsna üheülbaliseks, sest Beckham üritab kõrgelt karistusalla palle saata ning enamasti jagavad ka vastased selle lahti. Reyes on kiire, kuid tal on hetkel tõenäoliselt kergeid probleeme sisseelamisel, sest superheade esimeste esityuste järel on noormees rahunenud. Guti on sisuliselt praeguse meeskonna hing. Ta on ääretult ebameeldiv mängija 99%-le inimestest, kuid tema võitlemine keskväljal on meeskonna jaoks ülioluline (viimases mängus teeniti tema vastu 5 (!!!) kollast kaarti ja näiteks Atletivco vastu oli samamoodi). Beckham on hetkel aeglane ning ta ei sobi praegusesse joonisesse.
superstaarina käitumise all mõtlesin seda, et treener ütleb üht, mina lähen ikka krjüüsi pulma. Käitunud on ta muidu suhteliselt hästi, kuid tõesti, ta ei mahu meeskonda praegu.
Kommentaar
-
kusjuures olen enamvähem sinuga nõus. isegi robinho osas olen nõus tunnistama, et temast siiski kasu ka! möönma peab ka seda et laligas becksil on suht raske oma parimaid omadusi ära kasutada (tsenderdajana on ta minu arust maailma parim siiani - kahtlemata!), seega talle endale oleks kasuks kui britfooti tagasi läheks. miks mitte näiteks graveseni jälgedes celticusse?
Algselt postitas dannar Vaata postitustsuperstaarina käitumise all mõtlesin seda, et treener ütleb üht, mina lähen ikka krjüüsi pulma..
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustErts, niisama küsimus, et kas sa oled eelkõige Becksi toetaja või Real Madridi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar