Pöörduks Madridi fännide poole küsimusega. Mismooodi kodumängudele piletit on võimalik saada? Siis pean silmas võimalust saada mõnele kevadisele kodumängule pilet - kas on mingeid kanaleid, et see juba praegu oleks võiimalik välja osta. Kui ei, siis millal on esimene aeg, millal hakatakse pileteid müüma? Kuidas Madridis selle asjaga on - kodulehelt näen ainult "next game2 all pileteid. Samal ajal Espanyolile võiks osta juba kogu khooaja kodumängudele. Oleks kena, kui keegi, kellel on kogemusi jagaks oma infot.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustPöörduks Madridi fännide poole küsimusega. Mismooodi kodumängudele piletit on võimalik saada? Siis pean silmas võimalust saada mõnele kevadisele kodumängule pilet - kas on mingeid kanaleid, et see juba praegu oleks võiimalik välja osta. Kui ei, siis millal on esimene aeg, millal hakatakse pileteid müüma? Kuidas Madridis selle asjaga on - kodulehelt näen ainult "next game2 all pileteid. Samal ajal Espanyolile võiks osta juba kogu khooaja kodumängudele. Oleks kena, kui keegi, kellel on kogemusi jagaks oma infot.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustEt arvad, et sama päev koha pealt jätkub pileteid? Isegi, kui see on tõenäoline TOP6 duell Real-Sevilla?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Mina käisin Bernabeul 2 aastat tagasi. Siis igatahes oli süsteem, et üksikpileteid hakati müüma 1 päev enne mängu. Me valisime spetsiaalselt mitte TOP duelli, vaid Zaragoza mängu (et kindlalt ikka pileti saaks) ja siis oli laupäeval kella 13ks, kui piletikassa avati, kassa ukse juurde mõõdukas järjekord tekkinud. Aga pileteid sai suht vabalt, kuigi pärast staadionil tühje kohti eriti nagu ei paistnud. Me ostsime kõige kallimad piletid ja saime suht norm kohad (VIP tsooni kõrvale), ilmselt kuhugi katuse alla saab vabamalt pileteid.
Kommentaar
-
Algselt postitas gelsu Vaata postitustMina käisin Bernabeul 2 aastat tagasi. Siis igatahes oli süsteem, et üksikpileteid hakati müüma 1 päev enne mängu. Me valisime spetsiaalselt mitte TOP duelli, vaid Zaragoza mängu (et kindlalt ikka pileti saaks) ja siis oli laupäeval kella 13ks, kui piletikassa avati, kassa ukse juurde mõõdukas järjekord tekkinud. Aga pileteid sai suht vabalt, kuigi pärast staadionil tühje kohti eriti nagu ei paistnud. Me ostsime kõige kallimad piletid ja saime suht norm kohad (VIP tsooni kõrvale), ilmselt kuhugi katuse alla saab vabamalt pileteid.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Väga hea gelsu. Hea inff. No ma jõuan juba esmaspäeval ja selleks nädalavahetuseks, millal on Reali mäng on mul kaks igavamat alternatiivi ka ...zaragoza-santander ja espanyol-atletico ... Espanyol oleks logistiliselt parim ja ka pileti saamine on lihtsam. Aga ma olen valmis Reali mängu nimel pingutama. Kui keegi teab, mida Barcelonas Espanyoli koduplats endast kujutab ja mida antud mängust võiks arvata, siis andke märkku!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKui keegi teab, mida Barcelonas Espanyoli koduplats endast kujutab ja mida antud mängust võiks arvata, siis andke märkku!Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustSelge..lihtsalt on ngu piinlik Barcelonas mängu vaadata ja mitte Nou Campil. Kahjuks aga parimad variandid Barca ja Valencia on see nädalavahetus võõrsil. aga kisub jua offtopicuks nii. Kui keegi oskab vveel Reali piletisüsteemi kohta inffi anda, siis andke teada.
ja siin
kuigi minu arust on netis pakutavad hinnad ikka kovasti krobedamad kui kohapeal voi klubi enda kaudu osta.
ja eks neid netimuugikohti ole ka kumneid kui mitte saduCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Ruudil oli ilus värav, aga kohtunikul on küll midagi viga!! Annab Cannavarole kollase(kokku punase), selle eest, et puudutab palli käega, kuid minu arust läks see pall selgelt Cannavarole piki nägu(silmade juurde) ja tal oli sealt täiega punane. Kohtunik on idioot ja Espanyolil on koduvile!!!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
KOhtunikul oli seda olukorda raske näha, sest ta oli olukorrast psna kaugel, aga joonevello oli täiesti kindel, et tegu oli käega. Mulle tundus esialgu sama, kuid ühe nurga alt kordust nähes, võis vähemalt sealt leida, et mingit kätt polnud. Samas on Real ise ka paras käkk olnud ning vastased samamoodi. Luis Garcial võiks keegi muidugi mingi kondi murda
Kommentaar
-
Lõpus siis ka Kameni all. Idioodilt siis lausa 5 lisaminutit. Esimene poolaeg oli väga igav, aga lõpp läks küllaltki intrigeerivaks. Capello tahtis ikka väga seda võitu, kui lõppus mängis 5 puhast kaitsjat ja 2 rohkem kaitselist poolkaitsjat, aga võit ja 3 punna tabelis lisaks.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
imho - mannetu esimene poolaeg, suurepärane teise poolaja algus, kui lüüakse ilus värav (sööt oli ilus, Guti vist) ja hoitakse hea surve peal ja luuakse võimalusi. Ja siis järsku ebaõiglane punane ja sinna kadus ilus mäng. Viimase 20 minutit umbkaitset mulle ka ei meeldinud. Üks-kaks sähvatust kontratest ja muud ei midagi. Espanyolil võimalusi jagus ja tuleb vist õnnelik olla, et 3 punkti ära võeti."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar