Algselt postitas kape4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas kape4 Vaata postitustkas keegi oskab õelda kas täna mäng toimub?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMiks ei peaks toimuma?
Kommentaar
-
Tuled hommiku tööle ja loed ja ..noo julm masendus, no ikka rohkem kui tigedaks ajab, ja ma ei saagi aru mis, kas see, et Capello on loll ja ei usu seda ütlust, et ära alahinda kunagi vastast, eriti veel näilikult nõrka vastast, no ei saa aru. Vahepeal tõesti soovin, et lastaks pool(vähemalt) Castillat platsile näitamaks mida nemad suudavad. Aga jah, mis teha, rong pole läinud ja kui see, siis mis veel on tõsine signaal kogu mansale .
BTW, paistab, et tänu sellele tulemusele on mul jõuludeks kaaspaastujaid mujal maailmas oodata,Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKaitse õnneks peab alati
mida fakki see Cannavaro mõtles? et kui metallkujuke käes, ei pea enam pingutama? et parem las mingi friigi sonksiga prantsuse neks ounib teda... heh.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustmida fakki see Cannavaro mõtles? et kui metallkujuke käes, ei pea enam pingutama? et parem las mingi friigi sonksiga prantsuse neks ounib teda... heh.
Kommentaar
-
Hah. Roma sai tema pealt ~20 milli eurot kahjumit, aga no vähemalt lõi ta seal väravaid. Real saab nüüd ilmselt umbes 8 miljonit miinust (sõltub sellest, mida mõista "sümboolse tasu" all) ja vastu praktiliselt mitte midagi. Järgmine klubi peab ilmselt ise peale maksma, et palun viige keegi see mees minema...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar