Algselt postitas ertz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
REAL MADRID-ZARAGOZA SQUAD LIST
# Väravavahid: Iker Casillas & Diego Lopez.
# Kaitsjad: Helguera, Cannavaro, Pavón, Mejia, Raul Bravo & Miguel Torres.
# Poolkaitsjad: Diarra, Gago, Reyes, Robinho, Raul, Nieto, De la Red & Emerson.
# Ründajad: Higuaín & Van Nistelrooy.
Krt kaitse on meil Zaragoza vastu ikka väga niru.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMa pakun, et Al-ittihad teeks kõik, et Becksi poolaastakese endal hoida
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustuskumatu mees see capello ikka. meeskonna senise ebaedu lõpetamiseks loobub becksist, ronaldost, cassanost. aga kui palju need mehed see aasta üldse mänginud on??? alustama peaks ikka põhikoosseisu meestest (Raul!!!). silmakirjalikkuse tipp, karistame pinkkareid, et tiimil on sitasti läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
Kommentaar
-
Loodame, et Capello lubadus 4-0 omang teha, läheb täide, sest praegu on ideaalne võimalus Barcaga vahet vähendada. Oleks aeg selliseid süllesadanud võimalusi kasutama hakata."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Üle pika aja RM väga ilus mäng esimesel poolajal. Ruud tegi siis Higuaini söödust 1:0. Präägu on enam vähem kõik mehed hästi hakkama saanud. Väljaarvatud siis Torres ja R.Bravo. Ma ei saa aru kas tõesti kuskilt RM Castillast ka paremat vasakut ei saa või. Aga ma olen tõsiselt üllatunud, et nii hea mäng reali poolt. Koguaeg on mäng Zaragoza poolel ja pallivaldamine on meie kasuks ja ilusti üritatakse lüüa. Loodame, et RM paneb siis veel paar kolli ära.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Raul oli ise ka noorena super.
Ei, tegelt, mina jäin rahule. Ilusad poolteist tundi jalgpalli olid. Tänane mäng näitas, et sellest meeskonnast võib veel asja saada"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Minu arust teine poolaeg vajus rohkem ära, aga mäng jäi ilusaks. Mu arvates oleks võin ikka paar kiirrünnakut ka ära kasutada, aga no juhtub. Kiirrünnaku võimalusi oli meil täna ikka üsna mitu tükki. Torrese ja R.Bravo mäng teisel poolajal oli parem, aga Bravol on veel kõvasti arengu ruumi. Reyes ja Robinho nägid täna ikka kõvasti vaeva. Muidu teised mängisid korralikult ja tulemus on täitsa hea. No kui nüüd hakkab RM mäng parenema, siis loodame nii liigas, copas kui ka meistrite liigas häid tulemusi.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar