Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
RM koduka väitel on täna õhtune algkooseis: Casillas; Raul Bravo, Ramos, Helguera, Cannavaro; Robinho, Reyes, Diarra, Gago; Higuain, van Nistelrooy.
Pingil on Lopez, Meija, Torres, Nieto, De La Red.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustRM koduka väitel on täna õhtune algkooseis: Casillas; Raul Bravo, Ramos, Helguera, Cannavaro; Robinho, Reyes, Diarra, Gago; Higuain, van Nistelrooy.
Pingil on Lopez, Meija, Torres, Nieto, De La Red.
ma siin nuud sel aastal naen esimest korda Real Madridi uuenenud koosseisuga. paris tublid poisid need Higuain ja Gago hetkel, uhed parimad minu arust hetkel mangus.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Krt Betis saab nüüd edasi. No mäng kadus teisel poolajal ära. Lõpus üritati veel kõvasti, aga ei saadud enam väravat. Õigemini saadi küll, aga need olid suluseisust löödud. Fännid (tribüünidel) on jah parajad munnid. No mingi krdima Betisile ei saa ka ära tehtud. Karm värk.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustja öelge nüüd, et need fännid on normaalsed seal tribüünidel. Oleks ma Capello, siis ma näitaks ka neile kõik aeg keskmist näppu. Krdi munnid rsk.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Guardian teab, et Calderoniga räägiti sotid selgeks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitusthttp://realmadrid.com/articulo/rma36390.htm
eilsel pressikal paistis Capellol lõpuks ajakirjaniku lollidest küsimustest väga kõrini saavat
Del Bosque tagasi!
P.S. See ajab närvi et Capello üritab vist ennast peale igat mängu kaitsta kui ütleb et mehed olid täna väga hingestatud ja võitluslikud väljakul. Mis tost kasu on kui saagikls mingi 0:2 kaotus!
Kommentaar
-
Eilne mäng oli tegelikult väga korralik. Ses suhtes, et enamasti ollakse kaotusseisus olles igasugused ideed kaotatud, kuid eile oldi võidule ikka väga lähedal. Ramose paar võimalust, Robinho jne. Selle viigi juures on kõige magedam see, et hakataksegi rääkima oleksiteks, sest selle aasta praktika on näidanud, et nö. vanade peerudega kaotusseisus mängimine on ikka totaalse saamatuse musternäidis. Ronaldol on näiteks kadunud endine vorm - ei suuda üks-ühele situatsioone ära kasutada ning lisaks suutis ta viimastes mängudes keskelt läbi 1 löök mängus sooritada. RVN on poacher, ehk temale peab need võimalused looma, kuid Ronalts peaks ju olema selline superründaja, kes suudab ka mängu enda peale võtta, kuid seda ta enam ei tee ning ausalt öeldes oleks pidand talle juba eelmise veebruari järel lehvalehva tegema. Beckhamiga on praegu asi natuke arusaamatum, sest tema on alati võidelnud, kuid ju oldi selle klubivahetuse pärast solvund vmaiteamida. Kurb, et karikas kaotati ja kõige kurvem on see, et tglt mängiti isegi hästi.
p.s. kusjuures seda kõne all olevat karistuslööki ei löönud minu arust üldse De La Red, vaid Ramos hoopis.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustselle viimase karistusloogi loi jah Ramos korgustesse. hakkabki tema neid nuud looma?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustBeckhamiga on praegu asi natuke arusaamatum, sest tema on alati võidelnud, kuid ju oldi selle klubivahetuse pärast solvund vmaiteamida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar