Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Et kuna Real on hooaja jällegipõnevaks suutnud teha siis parimad palad tulevad jälle letile, vähemalt Hispaania enda meedia kaudu. Jällegi huvitav ja uus "uudis" on näiteks Oliviera seostamine hetkel.Et kuna Milan nagunii eelistab Ronaldo saabumisel nii Pipot ja Gilat siis Ricardo jääks päris taha järjekoras (vähemasti Boriello ette) ja nii see uusid ilmselt on ennast lasknud tekkida.Aga teien uudis mida just lugesin oli nagu kurb ja naljakas samaegselt, kes viitisib loeb ehk ise aga Raul ja Guti pidavat nüüd järgmises mängus hõivama Robihno ja Reyese kohad äärtel. Aga noh, igav ei hakka vähemalt.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Ei tundu. Aga Ronaldost rääkides siis 183 cm ja 89kg, osadel andmetel isegi 91kg, siis see tähendab, et ta on ju rämedalt ülekaaluline. Nii et ma loodan vincent, et sa olid VÄGA irooniline.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustEino eks pekk kaalub alati vähem kui lihas. Vähemalt nii on mulle õpetatud. Või olen ise välja puurinud.
Väga sisukas lisand siia teemasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNii et ma loodan vincent, et sa olid VÄGA irooniline.
lihtsalt meenus mingi brasiilia treeneri MMi-eelne väga vihane väide, et just see 89 või 90 ollagi Ronaldo 183cm pikkuse juures tema ideaalkaal, ja et mis paks, paks oli ta siis, kui 95 kaalus. Selle loogika järgi peaks muidugi igasugused crouchid ja kollerid julgelt 120 kilo pekki endale külge kasvatama, et asi ikka õige oleks.
Viimased uudised räägivad aga hoopis, et täna kokkuleppele ei jõutudki.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkolm korda võid arvata...
lihtsalt meenus mingi brasiilia treeneri MMi-eelne väga vihane väide, et just see 89 või 90 ollagi Ronaldo 183cm pikkuse juures tema ideaalkaal, ja et mis paks, paks oli ta siis, kui 95 kaalus. Selle loogika järgi peaks muidugi igasugused crouchid ja kollerid julgelt 120 kilo pekki endale külge kasvatama, et asi ikka õige oleks.
Viimased uudised räägivad aga hoopis, et täna kokkuleppele ei jõutudki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMuide RMi kodukas väidab, et Ronaldo kaal on 82kg.
need on küll kooliarsti käest saadud andmedMU FCUK
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar