320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustVägisi paneb paralleele tõmbama selle tööõpetuse õpetajaga Capello. Selline vanakooli päss
http://www.tropid166.com/stuff/Tamm_Dildo_teema.WAVThe Reward is Cheese.
Kommentaar
-
Koosseis Levante vastu:
Väravavahid: Casillas & Diego Lopez.
Kaitsjad: Salgado, Ramos, Helguera, Pavon, Mejia, Miñambres & Torres.
Poolkaitsjad: Diarra, Emerson, Guti & Nieto
Ründajad: Raul, Robinho, Van Nistelrooy, Higuain & Reyes.
Emerson, Guti ja Raul, siis ka terveks saand. Carlos ja Marcelo võiks ka ennast korda saada ning Levante ei tohiks olla just tugevaim vastane nii, et loodame võidu peale. Ja muidugi loodame ka Sevilla või Barca komistamisele ja punktivahe vähenemisele.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
sattusin ka 2 poolaega jälgima, real tekitas mega surve ja ei teinud midagi valesti, aga samas ei teinud midagi õieti, masendav kaotus ja kuidas bernabeul vilistati, eks capellol on mida mõelda ja ka calderonil.Õige otsus oleks see türann capello nahh saata,aga keda asemele panna ma ei oska öelda. capello on selle tiimi jumm psse keeranud.see on muidugi kõigest minu arvamus!AILTON
Kommentaar
-
Põlvkonnavahetusperioode on abs. kõigil meeskondadel olnud. Seega on minu arvates hetkel kiiduväärt see, et ei vahetata iga kolme kuu tagant peatreenerit, kes nõuaks meeskonda omi lemmikuid ning hakkaks oma nägemust läbi viima, mis kohest edu saavutamata vallandamise põhjuseks saab. Üks krdi hooaeg valu ja pisaraid on väike hind saavutamaks mingisugunegi stabiilsus, mille Juventus Itaalias saavutas. Tänane mäng oli muidugi totaalne pask ning neid on ka eelnevalt olnud. Samamoodi poleks seda tõenäoliselt ka mõni nö. staar pmber muutnud. Samas Nieto jättis täna vahetusest tulles väga kena mulje. Raul oli ka nagu üsna positiivne, vähemalt võrreldes selle ees olnud ründemehega, keda mängus vast paar korda näha oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustsattusin ka 2 poolaega jälgima, real tekitas mega surve ja ei teinud midagi valesti, aga samas ei teinud midagi õieti, masendav kaotus ja kuidas bernabeul vilistati, eks capellol on mida mõelda ja ka calderonil.Õige otsus oleks see türann capello nahh saata,aga keda asemele panna ma ei oska öelda. capello on selle tiimi jumm psse keeranud.see on muidugi kõigest minu arvamus!
Aga tänanese mängu teine poolaeg oli küll päris intrigeeriv. Üritati palju ja oldi päris lähedal kollile. Kuid minu arvates oleks pidand RM saama vähemalt ühe pennu, sest see mis karistus alas tehi Levante poolt, siis see küll reeglite pärane pole. Ja sellele Molinale oleks pidand aja viitmise eest punase andma. Mäng oli küll põnev, aga tabeli seis võib nüüd vägagi kurvaks muutuda.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustPõlvkonnavahetusperioode on abs. kõigil meeskondadel olnud. Seega on minu arvates hetkel kiiduväärt see, et ei vahetata iga kolme kuu tagant peatreenerit, kes nõuaks meeskonda omi lemmikuid ning hakkaks oma nägemust läbi viima, mis kohest edu saavutamata vallandamise põhjuseks saab. Üks krdi hooaeg valu ja pisaraid on väike hind saavutamaks mingisugunegi stabiilsus, mille Juventus Itaalias saavutas. Tänane mäng oli muidugi totaalne pask ning neid on ka eelnevalt olnud. Samamoodi poleks seda tõenäoliselt ka mõni nö. staar pmber muutnud. Samas Nieto jättis täna vahetusest tulles väga kena mulje. Raul oli ka nagu üsna positiivne, vähemalt võrreldes selle ees olnud ründemehega, keda mängus vast paar korda näha oli.MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustJuventus " saavutas " ennast lõpuks serie b-sse......stabiilselt käidi vaid raha välja
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustCapellot minema saata? Ei mitte mingil juhul. See, et RM´is veel mäng ei suju, see asi on selles, et Capello alles esimest hooaega RM ja tiimi klappi veel pole. Aga kui ta minema saata ja uus asemel võtta, siis algaks kõik uuesti peale, suured kaotused ja mitte kuskile jõudmine.
Aga tänanese mängu teine poolaeg oli küll päris intrigeeriv. Üritati palju ja oldi päris lähedal kollile. Kuid minu arvates oleks pidand RM saama vähemalt ühe pennu, sest see mis karistus alas tehi Levante poolt, siis see küll reeglite pärane pole. Ja sellele Molinale oleks pidand aja viitmise eest punase andma. Mäng oli küll põnev, aga tabeli seis võib nüüd vägagi kurvaks muutuda.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitusttead miks minu arust tuleks capello lahti lasta, sest nii on realile kombeks see nõmedus et peatreener iga natukese aja tagant lahti lasta ongi nad sellisesse olukorda pannud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis sellest pennust. Ruud oleks selle jälle kuu peale saatnud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar