Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusttra tundus küll et talle vajuti selga, kohtunik oli ikka paras seep küll...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMitte pai tegema, aga Betisi mängijal oli ka päris hea kukkumis oskus.
Teesklemisest oskavad jah teie poisid kenasti rääkida. Piisab vast ühest nimest: ROBINHO.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKrt kui sul mängija laseb tagant jalga ja siis et sa kindlasti edasi joosta ei saaks lükkab veel teise jalaga kossi ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustMa usun, et keegi Becksi vea olemasolu kahtluse alla ei sea, kuid kohe punane kaart selle eest oli natukene liiga karm, IMHO.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKui me soosime rünnakut selja tagant siis mille eest me üldse kaarte anname?
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustHmm, ma küll nüüd ei pidanud silmas seda, et kuidagi moodi peaks rünnakuid selja tagant soosima, vaid pigem seda, et otse punase andmine oli minu arvates liiga karm otsus, aga okei, vahet pole.
Kommentaar
-
Minu arust lükati Beckut selga ja vaata seda lõiku tähelepanelikult, siis näed, et Beckhami jalad ei puudutand väga hullult Betisi meest. Nii, et tegelt mõlemad mehed osaliselt daivisid.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMinu arust lükati Beckut selga ja vaata seda lõiku tähelepanelikult, siis näed, et Beckhami jalad ei puudutand väga hullult Betisi meest. Nii, et tegelt mõlemad mehed osaliselt daivisid.
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustHead uudised neile,kes on haiged ja ei saa pubisse minna, kes ei taha streamidega jännata või kes elavad Põhja-Eestis , nimelt yle 2 näitab teisipäeval Real-Bayern mängu."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar