see on aasia variant kuuse lempsist
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Väga, väga põnev esimene poolaeg. Loodaks veel Higuainlt ka oma esimest kolli näha, ei, väga super mäng siiamaani olnud, kõik mehed võitlevad hästi. Poleks seda ühte kolli meie vastu löödud, siis oleks ma veelgi rõõmsam, kuid 3:1 esimese poolaja skooriks on väge lahe.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Pole küll kunagi Reali poolehoidja olnud, aga täna mängivad küll ilusasti. Tänase mängu põhjal oli tõesti viga Becks maha müüa.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPole küll kunagi Reali poolehoidja olnud, aga täna mängivad küll ilusasti. Tänase mängu põhjal oli tõesti viga Becks maha müüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas avscol Vaata postitustKes sul Becksi maha müüs?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustBecksi ei müüdud maha ju? Ta keeldus lepingust, vist.
Ja Becks paneb ikka kõvasti, super.
Higuainil jäi lõpus löömata, nüüd Robinho kord.
Ainult loll keeldub lepingust mis 5 aastaga 250 miljonit taala sisse toob.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar