olen kuulnud, et emerson lahkub reaalist. On nii?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas mäts Vaata postitustolen kuulnud, et emerson lahkub reaalist. On nii?Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas mäts Vaata postitustolen kuulnud, et emerson lahkub reaalist. On nii?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
-
kui kusagil seis põnevaks läheb, siis vast teen ka sopcasti lahti. Niikaua aga hoian lihtsalt tulemustel silma peal. Et siis võitu Madridile, mitte väravaid Ruudile ja kõik rahul
EDIT: Barca vist kaotusseisus ja hea põhjus nende mängu vaadata. Peaks väga maruline ründetegevus algama.
EDIT2: Madrid samuti 1-0 taga
Kommentaar
-
Barca küll viigistas tänu "Maradonale", kuid loodetavasti suudab Real ka võita. Jäime siis 0:1 kaotusseisu, kui Helgueral oli käsi ja väike viga kastis, Diego Milito realiseeris penalti, mis oli talle 20. koll La Ligas. Poolaja lõpus oldi lähedal ka väravale, kuid Cesar tõrjus Ruudi pealöögi. Loodetavasti suudame võita. Ilmastiku tingimused on ka mõnusad, äikesevihm. Muidugi on ka kohtunikud terves Hispaanias suhteliselt "hea" silmanägemisega, aga ma ei soovi seda kommenteerida. Loodetavasti sekkuvad teisel poolajal nii Guti kui ka Higuain ja loodetavasti nad suudavad mängu parandada.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustRuud oskab peaga väravaid lüüa
Aga krt millise eeltöö tegi Aimar (Y)
Aga krt ma aru ei saa miks lastakse sellel Beckhamil issitseda. Kord äsab jalaga ja kord jälle lööb labakäega Aimarile vastu mokka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar