Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustNo kui juba teemareostamiseks läks, siis Euroopal on vähemalt kuningas tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmaailmal ka
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustJah, aga ma ei saa aru mis sina Itaalia ja Roma fännina selle üle rõõmustad. Mulle küll Internacionali võit korda ei lähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMilan on Roma järel teine klubi keda väga pooldan. Ja maailma kunnide all mõtlesin siiski taevasiniseid.
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustIssand, ma naeran end ribadeks. Mingi koolieelik üritas oma arust tarka mängida. vene keeles on sinu kohta üks hea sõna aga ma ei hakka siin foorumis ropendama.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Y0! Ei koti Euroopa või maailma kunnid hetkel ja eriti siin teemas.
Olge nüüd sõbrad edasi ja hoidke pöialt, et Real Madrid Real Mallorcast ilusti ja tublisti üle sõidab"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Refresh my memory. Kas meil Benq'iga ei olnud mitte pikem leping, kui 1 aasta?
Mitte, et mul kahju oleks. Bwin näeb särgil kõvasti kenam välja, kui see lilla jurakas, mis seal praegu on."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Benq peaks olema see vana hea Siemens ja Siemens Mobile. Tegelikult on selle nimi praegugi Benq Siemens. Mulle hetkel ka ei meenu kui pikk see leping kunagi sõlmiti, aga kui RM´i kodukalt Our Sponsors võtta, siis seal on küll teiste sponsorite "kehtivus aeg" või lepingu sõlmimis aasta, kuid BENQ´i koha peal pole lepingu pikkusest midagi juttu ja kui vaadata Rauli käes olevat särki, siis arvatavasti sinna ainult Bwin jääbki.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar